TJÄNA PENGAR TILL KLASS- OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS AV HÖGSTA KVALITET.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

TJÄNA PENGAR

TILL DET STORA ÄVENTYRET

Vår vision är att det ska vara roligt för er att tjäna pengar till klass- eller lagkassan! När ni säljer Kirrat och klarts traditionella herrgårdsljus eller exklusiva doftlkjus kan ni enkelt tjäna ihop de pengar ni behöver för att nå ert gemensamma mål. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden, ni får behålla hela 50% av det ni säljer. Jämför oss gärna med andra! 

 

LÄRORIKT & UTVECKLANDE

Vad kan vara viktigare att man i en klass eller i ett lag få känna sig som en i gänget? När alla kämpar mot ett gemensamt mål och alla har samma vision växer sig sammanhållningen starkare! Kanske drömmer ni om en klassresa eller att åka på ett träningsläger? Med Kirrat och klart är inte era drömmar långt borta. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta för ett gemensamt slutmål är en upplevelse som alla borde få ta del av!

 

LÄS OM HUR DET FUNKAR
 

KVALITET & SERVICE

Att vi på Kirrat och klart erbjuder ljus av hög kvalité där tillverkarna är noggrant utvalda är en självklarhet. Likaså att ljusen är tillverkade med miljöhänsyn.


Viktigast för oss är att ni ska känna er nöjda och trygg med oss som samarbetspartner. Ni ska hela vägen från start till mål känna att ni har det stöd ni behöver, vi finns till för er just för att ni ska lyckas med ert mål!
Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass!

Vi har även andra verksamheter: Dugnadskassen.no samt Bästaspelen.se