TJÄNA PENGAR TILL KLASS- OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS AV HÖGSTA KVALITET.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET?   JA TACK JA TACK

GRATIS paket med ljus!

BESTÄLL GRATIS PROVPAKET

Fyll i uppgifterna här så skickar vi ett informationspaket till dig - helt utan förbindelser.
Paketet innehåller en informationsbroschyr och ett paket traditionella herrgårdsljus.

TACK!

VI SKICKAR DIG INFORMATIONEN INOM KORT.
 

Tyvärr gick det inte beställa

Du har tidigare beställt ett provpaket. Behöver du fler? Kontakta oss då på info@kirratochklart.se

TACK!

VI SKICKAR DIG INFORMATIONEN INOM KORT.
 DET VAR OTROLIGT LÄTTSÅLT

Vi är supernöjda med ljusen, o det var otroligt lättsålda! Vi beställde 200st vita ljus till försäljning för vår klassresa. Nu har jag precis gjort en beställning för min dotters gymnastiklag också, o målet är att få åka på ett träningsläger! 1000-Tack för en mycket bra produkt!

Klass i åk 6 och gymnastikföreing, Sigtuna

VI TJÄNADE 16.200 KR

Vi valde Kirrat och Klart pga. den höga förtjänsten, och det var väldigt skönt att inte behöva sälja så många produkter per barn för att få ihop de pengar vi behövde. Ljusen sålde vi i ett nafs, det gick verkligen över förväntan och vi fick ihop 16.200 kr till klassresan. 

Högstadieklass i Stockholm

HÖG FÖRTJÄNST

Vi sålde ljus från Kirrat och klart för andra gången och det var åter igen väldigt lättsålt. Vi fick ihop över 13.000 kr under 2-3 veckor i november, det är vi supernöjda med! Vi uppskattar att inte behöva sälja så många produkter per spelare, och det behöver vi inte när vi väljer er då förtjänsten per såld produkt är så hög jämfört med andra. 

Jarlabergs IF F06

EN BRA PRODUKT

En bra produkt att sälja framför allt innan jul. Perfekt present att ta med och relativt lättsåld. Klassen tjänade ca 5000kr på 2 veckors försäljning. Ett bra avbrott till kakor och sötsaker. Är nöjda och mycket bra information och bra säljblad för eleverna.

Djäkneparksskolan 8d, Norrköping

FANTASTISK KUNDTJÄNST

En kundtjänst utöver det vanliga. Trevliga och tillmötesgående med positiv inställning och löste problem snabbt och effektivt! Mkt lätta att ha och göra med! Köpte själv några ljus och de var verkligen av bra kvalité. De brann nästan hela julaftons dagen. Jättefina!

 

VI ÄR NÖJDA

Vi rekommenderar gärna andra som vill tjäna pengar till laget att sälja ljus från kirrat och klart! Vi är nöjda med förtjänsten och vi fick sålt alla ljus vi hade beställt och slapp returnera. Trevlig kontakt med kundtjänst.

MKT BRA SUPPORT

Bra produkt o mkt bra support!

F03 Sollentuna Fotboll

LJUS BEHÖVER ALLA

Ljus är ju något som alla behöver och särskilt inför julhelgen.

Klass 9 F Höglundaskolan i Sundsvall

BRA MARGINAL

Lättsåld produkt i rätt tid (jul) med mycket bra marginal till ett attraktivt försäljningspris.

MYCKET BRA LJUS

Ljusen var lättsålda. Var mycket bra ljus!

Köpings skola klass 2

VI KOM IVÄG PÅ CUPEN!

Vi skulle åka på cup men saknade pengar i lagkassan. En av våra ledare tipsade om att sälja ljus från Kirrat och Klart. Ingen trodde det skulle vara så lätt, men ljusen var lättsålda och vi tjänade snabbt ihop pengarna. Cupen blev jättelyckad!  

Edvin Bergman

LAGET FICK BEHÅLLA HÄLFTEN AV PENGARNA!

Laget har alltid haft mycket jobb med att fylla på lagkassan. Vi har tidigare haft fler svårsålda produkter men med Kirrat och Klart var det både lättsålt och vi fick behålla hälften av pengarna.  

Johanna Nygård

VI TJÄNADE PENGAR SNABBT!

Det var enkelt och gick väldigt fort att sälja Herrgårdsljus från Kirrat och Klart. Alla i klassen hjälptes åt så vi kunde tjäna pengar till vår klassresa.  

Amanda Larsson