TJÄNA PENGAR TILL KLASS- OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS AV HÖGSTA KVALITET.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hur lång leveranstid är det?

Ungefär 3-5 arbetsdagar för ljusen, och ungefär 1-2 dagar för säljkatalogerna. Observera att katalogerna skickas till er separat med post.
 

Hur får jag min leverans?

Paket upp till 15kg (t.ex 30 förp. herrgårdsljus eller 35 stk doftljus) hämtas ut hos närmaste DHL ombud/servicepoint. Paket som väger över detta levereras "hem till dörren" till en adress du själv väljer och på en tid som du och DHL kommer överens om (dagtid, vardagar).

Säljkatalogerna levereras direkt till din brevlåda, vid större mängd och skrymmande brev kan leveransen komma att gå till ditt närmaste DHL ombud.
 

Om jag inte vill sälja ljus och har beställt ett provpaket, vad gör jag då?

Du får självklart behålla ljusen utan kostnad! Vi erbjuder ett provpaket per person, skulle fler provpaket beställas debiteras ni för ljusen som om det vore en beställning.

 

Hur lång tid har vi på oss att betala fakturan?

Från och med att ni tagit emot ljusen så har ni 60 dagar på er att betala fakturan.

 

Behöver vi lägga ut pengar?

Nej, ni betalar bara för ljusen ni har sålt. Ni kan alltid returnera osålda produkter. Vi betalar returfrakten. Fakturan betalas efter 60 dagar.

 

Hur mycket tjänar vi?

Ni får behålla 50% på allt ni säljer. Rakt ner i kassan. Läs mer om vad ni kan tjäna här. Ni säljer ljusen i vitt grått, rött och gult för 100 kr/förp. och behåller 50 kr. Ljusen i silver och guld säljer ni för 130 kr/förp. och behåller 65 kr. Doftljusen säljer ni för 100 kr/styck och behåller 50 kr.
 

Kan jag sälja privat?

Vi genomför inga privata försäljningar, endast skolklasser, lag och föreningar.

 

Måste vi beställa hem ljusen först?

Nej det går precis lika bra att ta upp beställningar i förväg och sen beställa precis så många ljus som man faktiskt sålt. Då kan säljarna använda våra säljblad och beställningslistor som finns att ladda ner här. Ni kan också mejla oss för att beställa säljkataloger.

 

Kan alla säljare få varsitt provpaket att visa upp när de går runt och tar upp beställningar?

Vill ni att säljarna skall ha varsitt ljuspaket eller doftljus att visa upp i tillägg till säljkatalogen/säljbladen kan ni lägga en vanlig ljusbeställning på bara detta antal. Som en ”förbeställning”. När ni vet hur många ni sålt, drar ni bara av antalet för dessa ljus och inkluderar sen dessa i antalet ni skall leverera. Sen lägger ni en till beställning på antal sålda ljus minus de ni "förbeställt".

 

Kan ni packa per säljare?

Vi vill hellre erbjuda er så hög förtjänst som möjligt (hos oss behåller ni alltid 50% i vinst) istället för att lägga på extratjänster som att packa per säljare eller medskick av bärkassar vilket skulle dra ner er säljmarginal. För att underlätta för kontaktpersonen när ljusen ska fördelas ut till säljarna, kan det istället vara en god idé att bestämma en kväll när alla säljare kommer och själva plockar ihop de antal ljus man skall ha.

 

Vilket sätt är bäst - att sälja direkt med ljusen i handen eller ta upp beställningar i förväg?

För er som önskar en snabbare och enklare säljprocess än att ta upp beställningar i förväg med säljkatalogen rekommenderar vi att sälja med ljusen direkt i handen. Försäljning och avslut sker alltså vid ett och samma tillfälle.Vår erfarenhet säger oss att det är enklare att sälja mycket när man har med sig ljusen och kan lämna ut de direkt. Men många tycker det är bättre att ta upp beställningar och sen beställa när man vet hur mycket man sålt. Ni väljer det sätt som ni tror passar just er klass eller ert lag bäst!

 

Fria returer -  om vi får ljus över, vad gör vi då?

Fyll i uppgifterna i länken nedan så mejlar vi ut en retursedel tillsammans med instruktioner. Större försändelser (över 20 kg = 40 ljusförpackningar eller fler, eller 50 stk doftljus eller fler), hämtas av DHL. Mindre försändelser får man lämna in som paket på närmaste DHL ombud/servicepoint. Vi står för returkostnaden.

När vi fått returen till lagret skickar vi en ny faktura med avdrag för de ljus man returnerat! 

Vid problem eller frågor om upphämtning, ring DHL på tel 0771-345 345. 
 

FRIA RETURER

 

Jag har en annan fråga

Ring oss gärna på 020-10 00 32 eller mejla info@kirratochklart.se så hjälper vi dig! Du kan också chatta med oss direkt här på sajten under våra öppettider måndag till fredag kl. 9-17.

 

JAG VILL BESTÄLLA LJUS NU

 

SKICKA MIG ETT PROVPAKET

 

Kirrat-och-klart-film-1-framsida.jpg