TJÄNA PENGAR TILL KLASS- OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS AV HÖGSTA KVALITET.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!


TJÄNA PENGAR TILL LAGET

TILL DET STORA ÄVENTYRET

FYLL PÅ LAGKASSAN ENKELT

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till lagkassan. Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla hälften av er försäljning. När ni säljer Kirrat och klarts produkter kan ert idrottslag tjäna pengar till cupen, lagaktiviteten eller utrustning. Kanske vill ni sälja ljusen på kafébordet vid era matcher? Perfekt som gåbortpresent för de som behöver en gåva till kvällens middag. Det är bara hos oss ni får behålla 50% av det ni säljer. Jämför oss gärna med andra!

 

LÄRORIKT & UTVECKLANDE

Möjligheten att få utöva en idrott och följa med på ett träningsläger brukar föra mycket gott med sig. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är också en upplevelse. Och den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

 

LÄS OM HUR DET FUNKAR

KVALITET & SERVICE
Tillverkarna av ljusen är noggrant utvalda. Ljusen håller högsta kvalité och är tillverkade med miljöhänsyn. För oss är det väldigt viktigt att du blir nöjd med oss som samarbetspartner. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass! Vi ger er riktigt fina kvalitetsljus att sälja och snabba, raka svar när ni behöver det – allt för att ni ska lyckas!

 

Skärmavbild 2016-11-29 kl. 10.36.38.png

 • LÄTT ATT SÄLJA
  Vi har noga utvalda och uppskattade produkter med hög kvalité.
  Enkelt och lättsålt.
 • GER MYCKET PENGAR
  Tjäna snabbt mycket pengar!
  Ni får 50% på allt ni säljer!
  Jämför oss gärna med andra.
  Perfekt för lagkassan och klasskassan!
 • INGA UTLÄGG
  Inga förbeställningar - inga utlägg. När ni har fått varorna säljer ni dem direkt till kund. Returnera kostnadsfritt det ni inte säljer. När allt är klart betalar ni fakturan.