Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

NYA BLOCK

SÄLJ MED EGEN WEBBSHOP

Alla säljare får en egen webbshop som ni kan dela på sociala medier som facebook samt via mejl eller sms. Dela till vänner, familjen, grannar och kollegor till föräldrarna. Köpare lägger sin beställning direkt via webbshopen och säljaren godkänner beställningen på Mina sidor. Enkelt, smidigt och säkert! 

Som komplement säljer ni med säljkataloger och/eller med ljus direkt i handen.

MINA SIDOR

På Mina sidor kan kontaktpersonen och säljarna sköta allt som har med försäljningen och webbshopen att göra. Alla får en egen inloggning. På Mina sidor kan ni:

Lägga till köpare och beställningar
Löpande följa försäljningen och er förtjänst
Dela den personliga webbshopen
Och mycket mer!

SÅ HÄR FUNKAR DET

STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ LJUS

Beställ hem ljus om ni önskar ha med er dem direkt. Annars sälj genom att ta upp beställningar, dela er webbshop, ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Många väljer att kombinera de olika sätten för att maxa försäljningsmöjligheterna!

LEVERANS & VINST

När ni är klara med att ta upp beställningar skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Ljusen levereras sen inom ca 4-8 arbetsdagar och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

Läs mer om hur det fungerar att sälja ljus

Klicka här för mer detaljerad beskrivning

KOM IGÅNG DIREKT

För att komma i gång direkt med en försäljning börjar ni med att registrera gruppen som ska sälja. Det är enkelt och snabbt gjort och ni får direkt tillgång till ”Mina sidor” inklusive er egna webbshop. Därmed är ni helt startklara och kan börja tjäna pengar på en gång!

BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Vi är stolta över våra högkvalitativa och lättsålda ljus, samt att vi alltid kan erbjuda er som säljer hela 50% i vinst! Beställ ett gratis infopaket så får ni hem varuprover på ljusen samt information om hur allt fungerar. Då kan ni känna, klämma, dofta och läsa igenom allt i lugn och ro innan ni bestämmer er.

SÅ HÄR FUNGERAR DET - STEG FÖR STEG

1.    Starta försäljning – registrera gruppen

Kontaktperson och registrering
Utse en kontaktperson (minst 18 år gammal). Kontaktpersonen (=gruppadministratör) blir ansvarig för gruppen som ska sälja ljus och kommer vara den som har all kontakt med Kirrat och Klart. 

Registrera gruppen genom att klicka på "Starta försäljning" i menyn. Kontaktpersonen anger sina kontaktuppgifter och hur många säljkatalogen gruppen vill ha utskickat. Vi rekommenderar 1-2 kataloger per säljare.

Kontaktpersonen ser sen till att alla säljare bjuds in och får tillgång till sin webbshop, samt är den som slutför gruppens slutbeställning när ni är klara.

Tillgång till egen webbshop och digitalt verktyg (Mina sidor)
Vi skapar direkt upp gruppens digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel. Ett e-mail med bekräftelse, information, inloggningsuppgifter och inloggningslänk skickas ut till kontaktpersonen. Nu kan kontaktpersonen logga in på Mina sidor, lägga in gruppen säljmål och säljperiod och därefter skicka ut gruppens registreringslänk till alla säljare som då får tillgång en personlig webbshop. 

Webbshopen kan både säljarna själva och vårdnadshavarna dela till vänner, släkt och kollegorna på jobbet genom sociala medier såsom Facebook och Instagram eller med länk via messenger, mejl och sms. 

Köpare lägger sin beställning direkt via webbshopen. Både kontaktpersonen och varje säljare kan också registrera beställningar manuellt åt sina köpare.

Som ett komplement till webbshopen får även alla deltagare säljkataloger att sälja ljusen med. Dessa beställningar registrerar sen varje säljare på Mina sidor.


2.    Sälj ljusen Sälj direkt, och/eller med katalog och webbshop

Ni kan sälja ljus genom att beställa hem de i förväg och sälja direkt vid dörren = direktbeställning, och/eller sälja med webbshopen och säljkatalogerna och sen lägga en beställning på just de antal som ni har sålt = slutbeställning.

Det enklaste och snabbaste sättet för att nå ut till många är att dela den egna webbshopen via sociala medier som facebook och instagram, eller att dela en länk i messenger, mejl och sms. Köpare lägger sin beställning enkelt direkt via webbshopen. Många kompletterar försäljningen via webbshopen med att sälja till grannar, vänner och kollegor till föräldrarna genom att visa upp ljusen med hjälp av säljkatalogen. Ni når ut till fler om ni både säljer med webbshop och kataloger!

De som föredrar en snabbare säljprocess kan i stället beställa hem ljusen i förväg genom att lägga en direktbeställning på det antal ljus man tror sig kunna sälja. Försäljning och avslut sker alltså vid ett och samma tillfälle. 

Ni bestämmer själva vilken säljmetod som passar just er grupp bäst. Många väljer att kombinera de olika sätten för att maxa försäljningsmöjligheterna!

När ni säljer - meddela gärna köparna vilken vecka/dag ni kommer för att leverera ljusen de beställt och hur ni vill ha betalt. Swish brukar vara bäst och enklast för alla.


3.    Slutbeställning, leverans och vinst

Slutbeställning på ljusen ni sålt
Har ni tagit upp beställningar slutför kontaktpersonen den gemensamma beställningen till Kirrat och Klart när sista försäljningsdatum har passerat. Gemensamma beställningen = slutbeställning. 

Observera att alla säljare måste klarmarkera och skicka vidare sina beställningar i den egna webbshopen innan ni genomför slutbeställningen. 

Leverans
Ljusen levereras till adressen ni valt inom 2-5 arbetsdagar, och sen är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. 

Er vinst och betalning av faktura
Varje säljare betalar sen sin totala summa till kontaktpersonen, vanligen via swish eller till den gemensamma klasskassan eller lagkontot.

Har ni sålt direkt och fått osålda ljus över, returnerar ni de till oss kostnadsfritt. När vi mottagit returen justerar vi fakturan så totalsumman blir rätt innan det är dags att betala.

När ni är helt klara och alla har betalat in sin del av försäljning till kontaktpersonen betalar kontaktpersonen fakturan inom 60 dagar. Fakturan är på 50% av orderbeloppet och resterande 50% dvs hälften behåller ni, detta blir er vinst som ni alltså får behålla direkt!

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}