TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

SUPPORT OCH SERVICE

Hjälp till dig som ska administrera försäljningen

Vi vet att det kan kännas som ett stort uppdrag att hålla ordning på försäljningen. Därför vill vi underlätta för dig genom att ge dig lite användbart säljmaterial och mallar för informationsmejl och brev till både föräldrar och försäljare. Du hittar också olika bilder ni kan dela på era sociala medier eller i andra kanaler för att marknadsföra att ni säljer ljus.

SÄLJMATERIAL

för er som ska sälja ljusen direkt vid dörr

 

Här hittar du en mall på ett första introduktionsmejl till föräldrar och försäljarna när ni har bestämt er för att sälja ljusen direkt vid dörren. Du får själv fylla i dina kontaktuppgifter och de deadlines som gäller för just er. 

 

Du hittar också ett blad med info och säljtips som du dels kan bifoga introduktionsmejlet men också printa ut och överlämna tillsammans med ljusen som ska säljas. Om ni vill kan ni även printa ut sidor från säljkatalogen som bland annat innehåller bilder på ljusen.

 

 

MEJL DIREKTFÖRSÄLJNING   INFO OCH SÄLJTIPS   SÄLJKATALOGEN

 

Vill ni använda er av beställningslistor i tillägg för ett t.ex ta upp beställningar på andra färger eller dofter, kan ni ladda ner de här nedan. 

 

BESTÄLLNINGSLISTOR   

SÄLJMATERIAL

för er som ska ta upp beställningar på ljusen

 

Börja med att beställa säljkataloger här.

 

Här nedan hittar du en mall på ett första introduktionsmejl till föräldrar och försäljarna när ni har bestämt er för att ta upp beställningar på ljus. Du får själv fylla i dina kontaktuppgifter och de deadlines som gäller för just er. 

 

Du hittar också ett blad med info och säljtips som du dels kan bifoga introduktionsmejlet men också printa ut och ge till varje försäljare. 

 

 

MEJL KATALOGFÖRSÄLJNING   INFO OCH SÄLJTIPS   SÄLJKATALOGEN

 

Behöver ni flera beställningslistor kan du ladda ner de här nedan. 

 

BESTÄLLNINGSLISTOR        


SÄLJTIPS

Vem kan vi sälja till?

 

Grannar och vänner - Besök grannar och vänner genom att ”knacka dörr”, gå gärna ihop med en kompis så blir det roligare och kanske mindre nervöst.

 

Familj och släkt - Sälj till familj och släkt - de vill helt säkert köpa och stötta klassen eller laget.

 

Mammas och pappas jobb - Föräldrarna ska inte göra jobbet, men de kan hjälpa till genom att lägga en katalog i fikarummet på jobbet, det brukar ge bra utdelning.

 

Sociala medier - Lägg ut på facebook och instagram att ni säljer ljus från Kirrat och klart och berätta vad ni jobbar ihop pengar till. Fina säljbilder till detta finns att ladda ner här. Vi kan även skräddarsy en personlig säljbild till er om ni vill.

 

Säljbord - Om ni beställt hem ljus att sälja direkt brukar det vara lönsamt att ordna ett försäljningsbord på årets julmarknad, på fotbollscupen eller en helg utanför centrum eller annan bra mötesplats där det passerar mycket folk.

 

 

Säljargument

 

Presentera dig och berätta vilken klass, förening eller vilket lag du kommer ifrån. Berätta också vad ni jobbar ihop pengar till, t.ex. en klassresa, en cup eller ett träningsläger.

 

Visa säljkatalogen och berätta om produkterna. Vem kan säga nej till en trevlig förpackning med högkvalitativa ljus? Till advent brukar de flesta hushåll behöva ljus till adventsljus-staken. Dessutom stödjer man en god sak om man köper ljusen av er! Ljusen är också en utmärkt present som passar alla och för alla tillfällen och högtider under året:

 

 - Födelsedagar och andra bemärkelsedagar som t.ex. Mors dag.

 - Gå-bort-present till middagsbjudningar eller glöggkvällen.

 - Till pedagogerna på skolavslutningen.

 - Dop, bröllop, student, påsk, midsommar, jul och nyår.

 - Till middagsmyset eller som stämningshöjare en kulig höstkväll.

 

 


BILDBANK

Välkommen att ladda ner säljbilder här

Högerklicka och välj "Spara som" för att ladda ner en bild. Dela gärna bilderna på sociala medier, i mejl, på er lagsida osv. för att marknadsföra er försäljning. Lycka till!

 

Kirrat-Säljbild-1080x1080-1.jpg          Kirrat-Säljbild-1080x1080-10.jpg

 

Kirrat-Säljbild-1080x1080-11.jpg          doftljus-1080x1080-med-logga-4.jpg

 

doftljus-1080x1080-med-logga-1.jpg          doftljus-1080x1080-med-logga-2.jpg

 

doftljus-1080x1080-med-logga-3.jpg          Kirrat-Säljbild-1080x1080-2.jpg

 

Kirrat-Säljbild-1080x1080-3.jpg          Kirrat-Säljbild-1080x1080-4.jpg

 

Kirrat-Säljbild-1080x1080-5.jpg          Kirrat-Säljbild-1080x1080-6.jpg

 

Kirrat-Säljbild-1080x1080-7.jpg          Kirrat-Säljbild-1080x1080-9.jpg

 

 

 

 

 

Facebook-1200x628.jpg

 

Facebook-1200x628-herrgårdsljus-JUL.jpg

 

Facebook 1200x628 herrgårdsljus och doftljus 4.jpg