Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

SÄLJMATERIAL

Ladda ner och dela säljmaterial och bilder

SÄLJSTÖD, MATERIAL OCH BILDER

Vi vet att det kan kännas som ett stort uppdrag att hålla ordning på försäljningen. Därför vill vi underlätta för dig genom att ge dig lite användbart säljmaterial, försäljningstips och mallar för informationsmejl och brev till både föräldrar och försäljare. Ni kan också ladda ner och dela bilder på era sociala medier.

LADDA NER SÄLJMATERIAL

Information och säljtips
Infoblad om ljusen med säljtips som du dels kan bifoga introduktionsmejlet men också printa ut och överlämna tillsammans med säljkatalogerna och/eller ljusen som ska säljas.
Mejlmall direktförsäljning
Mall på ett första introduktionsmejl till föräldrar och försäljarna när ni har bestämt er för att sälja ljusen direkt med ljusen i handen. Kopiera texten och klistra in i ett nytt mejl. Du får själv fylla i dina kontaktuppgifter och de deadlines som gäller för just er.
Mejlmall katalogförsäljning
Mall på ett första introduktionsmejl till föräldrar och försäljarna när ni har bestämt er för att ta upp beställningar på ljus. Kopiera texten och klistra in i ett nytt mejl. Du får själv fylla i dina kontaktuppgifter och de deadlines som gäller för just er.
Säljblad - att dela ut
Sälj "Coronasäkert" genom att dela ut säljblad i brevlådor eller sätt upp på anslagstavlan i centrum. Ni fyller i era uppgifter och när ni kommer leverera ljusen. Köparna mejlar eller sms:ar vad de vill köpa.
Extra beställningslistor
Behöver ni fler beställningslistor kan ni ladda ner fler här.
Om ljusen - innehåll och certifieringar
Faktablad om våra certifierade och kvalitetstestade ljus.
Kvittomall
Om någon behöver ett kvitto / en kvittens kan ni ladda ner och printa denna kvittomall att fylla i

LADDA NER BESTÄLLNINGSKATALOGEN

Vill du kika i beställningskatalogen och ta del av aktuellt sortiment nu på en gång - ladda ner den här direkt!

LADDA NER INFORMATIONSFOLDER

Vill du ha mer information om hur det fungerar att sälja ljus - ladda ner vår informationsfolder nu på en gång!

SÅ HÄR LYCKAS NI MED FÖRSÄLJNINGEN

Säljtips

Ut och knacka dörr! Gör det till en rolig gruppaktivitet. Träffas t.ex. en lördagsförmiddag, dela upp er två och två så kommer alla ut, även de som inte är helt bekväma med att knacka dörr. Dela upp er i olika bostadsområden, kör några timmar, avsluta med lite korvgrillning eller annan aktivitet som belöning! Ger alltid resultat och bra sammanhållning i gruppen! 

säljargument

När ni är ute och säljer; presentera er och berätta vilken klass, förening eller vilket lag ni kommer ifrån. Berätta också vad ni jobbar ihop pengar till, t.ex. en klassresa, en cup eller ett träningsläger. Berätta att de som köper ljus genom er är med och ser till att alla i laget eller klassen kan följa med på den gemensamma upplevelsen. Man stödjer alltså en god sak om man köper ljusen av er!

Dela på sociala medier

Dela på sociala medier

Ett av de absolut mest effektiva sätten att sälja mycket på är genom att lägga ut på sociala medier att ni säljer ljus från Kirrat och Klart! Om du har ett konto på Facebook kan du posta ett inlägg om att laget eller klassen just nu säljer ljus. Berätta gärna vad ditt lag eller din klass ska ha pengarna till och hur länge kunderna kan beställa av dig. 

Instagram har också visat sig vara en bra kanal för merförsäljning. Ladda ner bilder längst ner på denna sida och gör säljande inlägg om er ljusförsäljning! Du kan också dela beställningskatalogen på messenger eller via mejl. 

”Min mamma la ut på sin facebooksida att min klass sålde ljus till klassresan. Det var jättemånga som ville beställa och flera delade vidare. Så jag sålde extra många ljus tack vara mammas facebookinlägg.” Elev i klass 6, Nacka.

Ladda ner bilder att dela på facebook

Välkommen att ladda ner bilder i formatet 810x450 px. Dessa passar perfekt för att dela på facebook, på er lagsida eller i mejl.

Ladda ner bilder att dela på instagram

Välkommen att ladda ner bilder i formatet 1080x1080 px. Dessa passar perfekt för att dela på instagram, på er lagsida eller i mejl.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}