TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!


TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

TILL DET STORA ÄVENTYRET

 

FYLL PÅ KLASSKASSAN ENKELT

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till klasskassan. Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla hälften av er försäljning. När ni säljer Kirrat och klarts produkter kan er klass tjäna pengar till klassresan eller klassaktiviteten. Kanske vill ni sälja ljusen på kafébordet vid ett föräldramöte? Perfekt att ha ett litet lager hemma som gåbortpresent. Det är bara hos oss ni får behålla 50% av det ni säljer. Jämför oss gärna med andra!

 

LÄRORIKT & UTVECKLANDE

Att få åka på klassresa eller skolresa är ett sätt att öka sammanhållningen i gruppen men också ett minne för livet för de flesta. Vem kommer inte ihåg sin klassresa? Alla har inte möjlighet att ur egen ficka kunna betala och följa med. Med våra ljus har alla möjlighet att följa med. Sälj för hela klassens räkning och gör klassresan tillgänglig för alla! Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är också en upplevelse. Och den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

 

KVALITET & SERVICE

Tillverkarna av ljusen är noggrant utvalda. Ljusen håller högsta kvalité och är tillverkade med miljöhänsyn. För oss är det väldigt viktigt att du blir nöjd med oss som samarbetspartner. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass! Vi ger er riktigt fina kvalitetsljus att sälja och snabba, raka svar när ni behöver det – allt för att ni ska lyckas!

 

Starta en ljusförsäljning redan idag och tjäna in bra med pengar till klasskassan!

 

LÄS OM HUR DET FUNKAR

 

 

 

 

 

15097491-for-vi-har-tagit-studenten.jpg

VILL NI OCKSÅ

BÖRJA TJÄNA PENGAR?

Vill ni ha mer information?


Fyll i dina uppgifter här så skickar vi ett kostnadsfritt informationspaket till dig – helt utan förbindelser. Paketet innehåller en informationsbroschyr, ett exemplar av säljkatalogen och prov på våra ljus.BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Beställ redan nu


Har du redan bestämt dig så kan du redan nu beställa ljus eller säljkataloger. Ljusen skickas direkt hem till dörren på en tid som ni och transportbolaget kommer överens om.BESTÄLL LJUS     BESTÄLL SÄLJKATALOGER