Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

TJÄNA PENGAR GENOM ATT SÄLJA LJUS OCH KAFFE

Sälj exklusiva ljus och svenskt delikatesskaffe och tjäna enkla pengar till klassen, laget eller föreningen. Ni behåller alltid 50% av det ni säljer för. Kirrat och klarts produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet och finns inte att köpa i butik. Ni säljer våra produkter genom att starta en försäljning här på kirratochklart.se

Fortsätt läsa om hur det fungerar att sälja, hur ni startar en försäljning och hur mycket ni kan tjäna.

VÅRA LJUS

Våra ljus är av högsta kvalitet och säljs i tre varianter - handstöpta herrgårdsljus, klassiska kronljus och exklusiva doftljus. Välj mellan flera olika färger och dofter.
Hos våra hållbarhetscertifierade leverantörer stöps och tillverkas våra ljus på traditionellt vis med certifierade råmaterial och miljövänlig teknik.

 

Herrgårdsljus 6-pack, 35 cm. 3 olika färger.
Kronljus 8-pack, 20 cm. Finns i vitt.
Doftljus 1-pack, 8 cm. Finns i 6 olika dofter.

VÅRT KAFFE

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och säljs i två varianter - bryggkaffe mellanrost och bryggkaffe mörkrost. På K.W Karlbergs anrika kafferosteri i Nacka rostar vi vårt kaffe på slowrostade bönor som ger ett mer smakrikt bryggkaffe. Att låta kaffet rosta långsamt tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential.

 

Mellanrost 250 g - Colombia / Brasilien / Kenya
Mörkrost 250 g - Kenya / Colombia / Brasilien

SÅ HÄR FUNKAR DET

STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ

Sälj ljus och kaffe med webbshop och säljkataloger - dela er webbshop och/eller ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Föredrar ni en snabbare säljprocess kan ni i stället börja med att beställa hem ljus och sälja direkt med produkterna i handen. 

LEVERANS & VINST

När ni är klara med er försäljning skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Produkterna levereras fraktfritt och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

SÄLJ MED EGEN WEBBSHOP

Alla säljare får en egen webbshop som ni kan dela på sociala medier som facebook samt via mejl eller sms. Dela till vänner, familjen, grannar och kollegor till föräldrarna. Köpare lägger sin beställning direkt via webbshopen och säljaren godkänner beställningen på Mina sidor. Enkelt, smidigt och säkert! 

Som komplement säljer ni med säljkataloger. Ljus kan ni även sälja med "sälj direkt".

MINA SIDOR

På Mina sidor kan kontaktpersonen och säljarna sköta allt som har med försäljningen och webbshopen att göra. Alla får en egen inloggning. På Mina sidor kan ni:

Lägga till köpare och beställningar
Löpande följa försäljningen och er förtjänst
Dela den personliga webbshopen
Och mycket mer!

BÄST FÖRTJÄNST, NI BEHÅLLER ALLTID 50%

När ni säljer våra högkvalitativa herrgårdsljus, kronljus, doftljus och delikatesskaffe kan ert idrottslag, skolklass eller förening tjäna snabba pengar till ert gemensamma drömprojekt. Det är väldigt enkelt, och hos oss tjänar ni betydligt mer än hos andra! Våra ljus har alltid stor efterfrågan och är väldigt lättsålda, men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos oss vilket är dubbelt så mycket som hos många andra.

INGA UTLÄGG, FRI FRAKT, FRIA RETURER

Ni behöver aldrig lägga ut pengar när ni säljer ljus och kaffe från kirratochklart.se. Ni betalar bara för produkterna ni har sålt. Fakturan förfaller inte förrän efter 60 dagar efter leveransen. Så ni har god tid på er att sälja och samla in alla pengar. Frakten är alltid gratis (samt en fraktfri efterbeställning) och ni har full returrätt på ljus inom 60 dagar och fri returfrakt (ej kaffe, endast ljus). Det är med andra ord tryggt och helt riskfritt att sälja våra produkter!

Referenser

Många som säljer genom oss är återkommande eller har blivit rekommenderade att välja oss som samarbetspartner.
98% av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss (enligt kundundersökning 2022).

Hög förtjänst till lagkassan

Vi har sålt både herrgårdsljus och doftljus från Kirrat och klart i ett par omgångar och fick ihop över 33.000 kr! Det gick både snabbt och enkelt att sälja ljusen och vi fick ihop mycket mer på mindre säljinsats än när man t.ex säljer kakor och kryddor som ger mycket mindre i vinst. Vi är supernöjda med hela säljprocessen och vill gärna rekommendera andra att också använda Kirrat och klart när man behöver tjäna pengar till lagkassan.

Jarlabergs IF F06, Nacka

Bra produkt - inger trygghet

Att få sälja ljus för att få ihop pengar till den stundande klassresan var både spännande, roligt och lärorikt därför vill klass 3A på Hägerstenshamnens skola och vi föräldrar tacka för ett gott samarbete. Vidare kan jag säga att jag kommer garanterat rekommendera Kirrat och klart till andra. Ni levererar trevligt bemötande,bra produkter och inger trygghet.

Klass 3A Hägerstenshamnens Skola

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!