Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till klassen

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till klassen.
Det är ni som gör jobbet och därför tycker vi att det är självklart att ni ska
få behålla 50 % av er försäljning till klasskassan.

NI TJÄNAR 50% NÄR NI SÄLJER LJUS

Tjäna pengar till klasskassan

När skolklasser säljer kirratochklart.se produkter bidrar det till lättförtjänta pengar till klassresan, klassaktiviteten, avslutningsbalen eller studenten. Det är bara hos oss ni får behålla hela 50 % av det ni säljer. Att tjäna pengar till klassen ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

Försäljning till klassresa

Att få åka på klassresa eller skolresa är ett sätt att öka sammanhållningen i gruppen men också ett minne för livet för de flesta. Vem kommer inte ihåg sin klassresa? Alla har inte möjlighet att ur egen ficka kunna betala och följa med. Sälj för hela klassens räkning och gör klassresan tillgänglig för alla! Att tjäna pengar till klassen kan även bidra till att elever får lära sig värdet av pengar genom att själva arbeta ihop dem. Den upplevelse genom gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet. Att tjäna pengar till klassen medför också andra erfarenheter än bara pengar till klasskassan.

Tips och råd till klassen

Vi har många tips hur man mest effektivt kan sälja produkterna, till exempel kanske ni vill sälja ljusen på kafébordet vid ett föräldramöte? Det är även perfekt att ha ett litet lager hemma som gå-bort-present.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}