Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till klassen

Enkel försäljning för klassen

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till klassen. Det är ni som gör jobbet
och därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla 50% av er försäljning till klasskassan.

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

Tjäna pengar till klassen genom att sälja med Kirrat och Klart

Att sälja ljus eller kaffe från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna pengar till klassen. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni behåller alltid 50% av er försäljning i vinst till klasskassan. Ljus och kaffe är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Hög kvalitet skapar dessutom återkommande kunder. 

Det är helt riskfritt för klassen att tjäna pengar genom att sälja med Kirrat och Klart. Ni behöver aldrig lägga ut pengar, frakten är gratis och ni har full returrätt och gratis returfrakt på osålda ljus (kaffe omfattas ej av returrätten). Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Vill du ha information om Kirrat och Klart och hur du kan tjäna pengar till klassen snabbt genom oss skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

HERRGÅRDSLJUS

Våra vackra herrgårdsljus är handstöpta, 35 cm långa och har en brinntid på ca 9,5 timmar. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus och finns i färgerna vit, röd och grå.

- herrgårdsljusen köper ni in för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

DOFTLJUS

Våra exklusiva doftljus finns i sex välbalanserade och noga utvalda dofter. Ljusen har en brinntid på ca 30-33 timmar, de är 8 cm höga, har ett vackert frostat glas med ett sobert tryck som ligger i en vacker förpackning som är fin att ge bort som present.

- ni köper in doftljusen för 60 kr/stk och säljer dem för 120 kr/stk

KRONLJUS

Våra klassiska kronljus är Svanenmärkta, 20 cm långa och har en brinntid på ca 7 timmar. En förpackning innehåller 8 st vita kronljus av högsta kvalitet. Ljusen är väldigt lättsålda då de passar till alla tillfällen och högtider under året.

- kronljusen köper ni in för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

KAFFE

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och säljs i två varianter - bryggkaffe mellanrost och bryggkaffe mörkrost. På K.W Karlbergs anrika kafferosteri i Nacka rostar vi vårt kaffe på slowrostade bönor som ger ett mer smakrikt bryggkaffe.
 
- ni köper in kaffet för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

Tjäna pengar till klassresa

Ni kan enkelt tjäna pengar med Kirrat och Klart till klassen, som gemensamma utflykter, skolresor och aktiviteter. Att få åka på klassresa eller skolresa är ett sätt att öka sammanhållningen i gruppen men också ett minne för livet för de flesta. Vem kommer inte ihåg sin klassresa? Att åka på klassresa brukar dock kosta en rejäl slant och alla har inte möjlighet att betala den ur egen ficka. Sälj ljus och kaffe för hela klassens räkning och gör klassresan tillgänglig för alla! Den upplevelse genom gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet. Att tjäna pengar till sin klass medför också andra erfarenheter än bara pengar in till klasskassan.

Tjäna alltid 50% av försäljningen till klassen

Ni tjänar alltid 50% när ni säljer våra exklusiva ljus och kaffe. Är ni 30 klasskompisar som säljer 12 förpackningar ljus var tjänar ni hela 21.600 kr! Hur mycket pengar vill ni tjäna till er klass? Sätt upp ett mål och räkna ut hur mycket ni kan tjäna ihop till klasskassan genom att sälja ljus och kaffe från Kirrat och klart. Oavsett hur mycket ni säljer behåller ni alltid 50% av försäljningssumman i vinst.

Hos de flesta andra aktörer hos vilka ni kan sälja kryddor, delikatesser, strumpor eller tvättmedel tjänar ni bara runt 25%. Många andra tar även betalt för frakt och returer. Sälj ljus och kaffe från oss istället och tjäna dubbelt så mycket! Ni lägger heller aldrig ut ett öre, och hos oss får ni fri frakt och fria returer på ljus.

SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser, både ljus och kaffe lämnar alltid vårt lager senast dagen efter (vardagar) lagt beställning och leveranstiden är normalt sett ca 4-8 arbetsdagar.

Därför ska ni sälja och samla in pengar till klasskassan med oss på Kirrat och Klart

Fördelar med att sälja våra ljus och kaffe: 

- produkter med högsta kvalitet
- lättsålt, ljus och kaffe passar alla och används hela året 
- enkel hantering med egen webbshop och Mina sidor
- hög förtjänst, ni behåller alltid 50% i vinst 
- fri frakt och fria returer på ljus (kaffe omfattas ej av returrätten)
- snabba leveranser
- inga utlägg, betalningsvillkor 60 dagar 
- kundsupport, säljstöd och service i världsklass

Försäljning till klasskassan genom att sälja ljus och kaffe är alltså både lönsamt, enkelt och helt riskfritt. Kirrat och klart erbjuder högsta förtjänsten på marknaden så att sälja ljus och kaffe med oss är alltid det bästa valet när ni snabbt och enkelt behöver samla in mycket pengar till klassresan eller skolaktiviteten! Börja tjäna pengar till klassen redan idag!

Klassförsäljning som fungerar

För att det ska funka att tjäna pengar till klassen, så ska ni välja att sälja produkter som folk vill köpa för att de verkligen använder det, inte sådant man känner sig tvingad att köpa enbart för att vara snäll. Servicen och supporten till er ska vara oklanderlig, och det ska vara en rimlig och bra förtjänst per såld produkt så att så mycket som möjligt av försäljningen hamnar i klasskassan. Det är ju så klassförsäljning ska vara, alla blir vinnare! Tusentals nöjda skolklasser som genomfört klassförsäljning med Kirrat och Klart talar sitt tydliga språk. Ljus och kaffe är en efterfrågad förbrukningsprodukt som alla använder eller tycker är en perfekt gå-bort-present. Hög kvalitet ger också återkommande kunder. Ljus och kaffe är med andra ord en lättsåld produkt som de flesta VILL köpa. Dessutom tjänar ni alltid 50% till klasskassan när ni säljer med oss vilket ger er högsta möjliga förtjänst.

Klass 3A Hägerstenshamnens skola
"Att få sälja ljus för att få ihop pengar till den stundande klassresan var både spännande, roligt och lärorikt därför vill klass 3A på Hägerstenshamnens skola och vi föräldrar tacka för ett gott samarbete. Vidare kan jag säga att jag kommer garanterat rekommendera kirratochklart.se till andra. Ni levererar trevligt bemötande, bra produkter och inger trygghet."

Stentägtskolan 6A, Söderhamn
"Jättefina produkter och underbart med 50% i provision! Vi valde er för ni hade 50% i provision. Vi i klassen fick ihop hela 9330 kr fast ens inte alla barn sålde så det är lättsålda produkter!"

Ärla skola klass 5
"Härliga lättsålda ljus i vackra "ljuslyktor." Sprider en härlig mjuk och behaglig doft i hela huset. Barnen uppskattade att det var 50% förtjänst. Dom känner att dom tjänat bra med pengar. Snabbt och trevligt bemötande i kundtjänst. Enkel översiktlig hemsida. Väldigt enkelt att bara räkna ut och beställa."

Klass 4a Björkenässkolan i Löddeköpinge
"Vi blev helnöjda med försäljningen! Ljusen var lättsålda och klassen gjorde en förtjänst på 20-tusen kronor!"


Vanliga frågor och svar

FAQ - Exempel på vanliga frågor vår kundtjänst tar emot:

- Hur mycket pengar tjänar klassen?
Ni tjänar alltid 50% hos oss när ni säljer våra produkter, oavsett hur mycket eller lite ni säljer för. Säljer ni för 20.000 kr behåller ni alltså 10.000 kr. 

- Hur mycket kostar ljusen och kaffet?
Doftljusen köper ni in för 60 kr och säljer för 120 kr styck. Herrgårdsljusen köper ni in för 60 kr och säljer för 120 kr per förpackning. Kronljusen köper ni för 60 kr och säljer för 120 kr per förpackning. Kaffet köper ni in för 60 kr per förpackning och säljer för 120 kr per förpackning.

- Hur startar vi försäljningen?
Börja gärna med att beställa ett gratis infopaket - helt utan förbindelser. Paketet innehåller all information ni behöver om hur det fungerar att sälja samt prov på våra fina ljus.

När ni bestämt er för att sälja ljus och/eller kaffe startar ni försäljningen genom att registrera gruppen här under Starta försäljning Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och direkt tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

- Hur hjälper Kirrat och Klart oss med försäljningen?
Här på kirratochklart.se hittar ni all info ni behöver för att komma igång med en försäljning - planera, beställ, ta del av säljtips och svar på vanliga frågor, budgetera och räkna ut förtjänsten. Ni kommer regelbundet få säljstöd från oss via mejl och ni kan ladda ner säljbilder och säljmaterial här på sajten och under Mina sidor. Våra engagerade och kunniga medarbetare finns också på plats alla vardagar för att hjälpa er via telefon, mejl eller livechat. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. 

SÅ GÅR DET TILL

Det är enkelt att samla in mycket pengar till klassen, laget eller föreningen. Våra produkter har alltid stor efterfrågan och är
väldigt lättsålda, men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos oss vilket är dubbelt så mycket som hos många andra aktörer. 
Ni lägger aldrig ut ett öre, och ni har både fri frakt och fria returer (returätt gäller ljus). Helt riskfritt med andra ord. 


STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ

Sälj ljus och kaffe med webbshop och säljkataloger - dela er webbshop och/eller ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Föredrar ni en snabbare säljprocess kan ni i stället börja med att beställa hem ljus och sälja direkt med produkterna i handen. 

LEVERANS & VINST

När ni är klara med er försäljning skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Produkterna levereras fraktfritt och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

Tips på försäljning när ni ska tjäna pengar till klasskassan

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till klasskassan. När skolklasser säljer Kirrat och klarts produkter bidrar det till lättförtjänta pengar till klassresan eller klassaktiviteten. Vi har många tips hur man mest effektivt kan sälja ljusen och kaffet, till exempel kanske ni vill sälja ljus och kaffe på kafébordet vid ett föräldramöte? Det är även perfekt att ha ett litet lager med ljus hemma som gå-bort-present. Många säljer som mest genom inlägg på sina sociala kanaler som facebook och instagram, då når man väldigt många med bara några knapptryck. Bilder att dela finns att ladda ner här på kirratochklart.se. Att tjäna pengar till klassen ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

Dela webbshopen på sociala medier

Ett av de absolut mest effektiva sätten att sälja mycket på är genom att dela er egna webbshop på sociala medier för att visa att ni säljer ljus och kaffe från Kirrat och Klart! Om du har ett konto på Facebook kan du dela webbshopen och skriva ett inlägg om att laget eller klassen just nu säljer ljus. Berätta gärna vad ditt lag eller din klass ska ha pengarna till och hur länge kunderna kan beställa av dig. Kunderna lägger själva sin beställning direkt i webbshopen.

Instagram har också visat sig vara en bra kanal för merförsäljning. Ladda ner bilder längst ner på denna sida och gör säljande inlägg om er ljusförsäljning! Du kan också dela webbshopen på messenger eller via mejl. 

”Min mamma la ut på sin facebooksida att min klass sålde ljus till klassresan. Det var jättemånga som ville beställa och flera delade vidare. Så jag sålde extra många ljus tack vara mammas facebookinlägg.” Elev i klass 6, Nacka.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!