Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

SÄLJ LJUS OCH KAFFE - TJÄNA PENGAR SOM BARN OCH UNGDOM

Behöver ni få in pengar till er klassresa eller en cup? Tjäna pengar till klassen, idrottslaget eller föreningen
genom att sälja kaffe, herrgårdsljus, kronljus och doftljus. Fyll på klasskassan, lagkassan eller föreningskassan och tjäna 50 % på allt ni säljer.

TJÄNA PENGAR GENOM ATT SÄLJA LJUS OCH KAFFE

Sälj exklusiva ljus och svenskt delikatesskaffe och tjäna enkla pengar till klassen, laget eller föreningen. Ni behåller alltid 50% av det ni säljer för. Kirrat och klarts produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet och finns inte att köpa i butik. Ni säljer våra produkter genom att starta en försäljning här på kirratochklart.se

Fortsätt läsa om hur det fungerar att sälja, hur ni startar en försäljning och hur mycket ni kan tjäna.

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

Vill ni komma iväg med laget på den där cupen i sommar? Kanske ett träningsläger på annan ort? Eller är det dags för nya matchställ eller annan utrustning? Med kirratoch klart.ses lättsålda ljus och kaffe kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till laget – oavsett ändamål. Och det bästa av allt, ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

Vi vet att föreningslivet inte bara kostar i ideella krafter och tid – det kostar också en hel del pengar. Klubblokalen behöver fräschas upp, material och utrustning ska köpas in och så vidare. Med kirratochklart.ses lättsålda ljus och kaffe kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till er förening – oavsett ändamål. Ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

Klassresa i skärgården, skolbal på våren, pengar till studenten eller en språkresa i Europa? Oavsett vart ni vill åka eller vilka drömmar era elever har, är kirratochklart.ses lättsålda ljus och kaffe ett enkelt och smidigt sätt för er att tjäna pengar till klassen och nå era mål. Ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

SÅ HÄR FUNKAR DET

STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ

Sälj ljus och kaffe med webbshop och säljkataloger - dela er webbshop och/eller ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Föredrar ni en snabbare säljprocess kan ni i stället börja med att beställa hem ljus eller kaffe och sälja direkt med produkterna i handen. 

LEVERANS & VINST

När ni är klara med er försäljning skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Produkterna levereras fraktfritt och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

SÄLJ MED EGEN WEBBSHOP

Alla säljare får en egen webbshop som ni kan dela på sociala medier som facebook samt via mejl eller sms. Dela till vänner, familjen, grannar och kollegor till föräldrarna. Köpare lägger sin beställning direkt via webbshopen och säljaren godkänner beställningen på Mina sidor. Enkelt, smidigt och säkert! 

Som komplement säljer ni med säljkataloger eller så kan ni sälja med ljus och kaffe direkt i handen.

MINA SIDOR

På Mina sidor kan kontaktpersonen och säljarna sköta allt som har med försäljningen och webbshopen att göra. Alla får en egen inloggning. På Mina sidor kan ni:

Lägga till köpare och beställningar
Löpande följa försäljningen och er förtjänst
Dela den personliga webbshopen
Och mycket mer!

VÅRA LJUS

Våra ljus är av högsta kvalitet och säljs i tre varianter - handstöpta herrgårdsljus, klassiska kronljus och exklusiva doftljus. Välj mellan flera olika färger och dofter.
Hos våra hållbarhetscertifierade leverantörer stöps och tillverkas våra ljus på traditionellt vis med certifierade råmaterial och miljövänlig teknik.

 

Herrgårdsljus 6-pack, 35 cm. 3 olika färger.
Kronljus 8-pack, 20 cm. Finns i vitt.
Doftljus 1-pack, 8 cm. Finns i 6 olika dofter.

VÅRT KAFFE

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och säljs i två varianter - bryggkaffe mellanrost och bryggkaffe mörkrost. På K.W Karlbergs anrika kafferosteri i Nacka rostar vi vårt kaffe på slowrostade bönor som ger ett mer smakrikt bryggkaffe. Att låta kaffet rosta långsamt tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential.

 

Mellanrost 250 g - Colombia / Brasilien / Kenya
Mörkrost 250 g - Kenya / Colombia / Brasilien

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}