Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

TJÄNA PENGAR SOM BARN OCH UNGDOM

Behöver ni få in pengar till er klassresa eller en cup? Tjäna pengar till klassen, idrottslaget eller föreningen
genom att sälja herrgårdsljus och doftljus. Fyll på klasskassan, lagkassan eller föreningskassan och tjäna 50 % på allt ni säljer.

NI TJÄNAR 50% PÅ ATT SÄLJA LJUS

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

Vill ni komma iväg med laget på den där cupen i sommar? Kanske ett träningsläger på annan ort? Eller är det dags för nya matchställ eller annan utrustning? Med kirratoch klart.ses lättsålda ljus kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till laget – oavsett ändamål. Och det bästa av allt, ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

Vi vet att föreningslivet inte bara kostar i ideella krafter och tid – det kostar också en hel del pengar. Klubblokalen behöver fräschas upp, material och utrustning ska köpas in och så vidare. Med kirratochklart.ses lättsålda ljus kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till er förening – oavsett ändamål. Ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

Klassresa i skärgården, skolbal på våren, pengar till studenten eller en språkresa i Europa? Oavsett vart ni vill åka eller vilka drömmar era elever har, är kirratochklart.ses lättsålda ljus ett enkelt och smidigt sätt för er att tjäna pengar till klassen och nå era mål. Ni behåller 50% av allt ni säljer, helt utan risk.

SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser - ca 4-8 arbetsdagar för ljus och ca 2-4 dagar för säljkataloger.

SÅ HÄR FUNKAR DET

STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ LJUS

Beställ hem ljus om ni önskar ha med er dem direkt. Annars sälj genom att ta upp beställningar, dela er webbshop, ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Många väljer att kombinera de olika sätten för att maxa försäljningsmöjligheterna!

LEVERANS & VINST

När ni är klara med att ta upp beställningar skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Ljusen levereras sen inom ca 4-8 arbetsdagar och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

SÄLJ MED EGEN WEBBSHOP

Alla säljare får en egen webbshop som ni kan dela på sociala medier som facebook samt via mejl eller sms. Dela till vänner, familjen, grannar och kollegor till föräldrarna. Köpare lägger sin beställning direkt via webbshopen och säljaren godkänner beställningen på Mina sidor. Enkelt, smidigt och säkert! 

Som komplement säljer ni med säljkataloger och/eller med ljus direkt i handen.

MINA SIDOR

På Mina sidor kan kontaktpersonen och säljarna sköta allt som har med försäljningen och webbshopen att göra. Alla får en egen inloggning. På Mina sidor kan ni:

Lägga till köpare och beställningar
Löpande följa försäljningen och er förtjänst
Dela den personliga webbshopen
Och mycket mer!

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}