TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

TJÄNA PENGAR

TILL DET STORA ÄVENTYRET

Vår vision är att det ska vara roligt för er att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan! När ni säljer Kirrat och klarts traditionella herrgårdsljus eller exklusiva doftljus kan ni enkelt tjäna ihop de pengar ni behöver för att nå ert gemensamma mål. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden, ni får behålla hela 50% av det ni säljer för. Jämför oss gärna med andra! 

 

LÄRORIKT & UTVECKLANDE

Vad kan vara viktigare att man i en klass eller i ett lag få känna sig som en i gänget? När alla kämpar mot ett gemensamt mål och alla har samma vision växer sig sammanhållningen starkare! Kanske drömmer ni om en klassresa eller att åka på ett träningsläger? Med Kirrat och klart är era drömmar inte långt borta. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta för ett gemensamt slutmål är en upplevelse som alla borde få ta del av!

 

LÄS OM HUR DET FUNKAR

 

SOCIALT MILJÖANSVAR

Vi är även stolt supporter av BRIS, Barnens Rätt i Samhället. Vi brinner för att alla barn ska få en bra uppväxt. När du väljer att sälja våra ljus så kan du vara säker på att du också är med och bidrar till detta.

 

BRIS_Banner_liggande_Bronssupporter_2019.jpg

 

KVALITET & SERVICE

Att vi på Kirrat och klart erbjuder ljus av hög kvalité där tillverkarna är noggrant utvalda är en självklarhet. Likaså att ljusen är tillverkade med miljöhänsyn. 

 

Alla våra ljusprodukter är certifierade med de högsta europeiska RALkriterierna (Institute for quality assurance and certificates). Detta betyder att våra råvaror är certifierade, att ljusen är testade så att de ska brinna rent utan att rinna och att råvarorna inte ska ha någon negativ påverkan på människors hälsa. Det garanterar också att man använder produktionsmetoder i enlighet med miljövänliga villkor och standarder. 

 

Viktigast för oss är att ni ska känna er nöjda och trygg med oss som samarbetspartner. Ni ska hela vägen från start till mål känna att ni har det stöd ni behöver, vi finns till för er just för att ni ska lyckas med ert mål!
Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass!

 

Vi har även andra verksamheter: Dugnadskassen.no samt Bästaspelen.se