Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till studenten

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till studenten.
Det är ni som gör jobbet och därför tycker vi att det är självklart att ni ska
få behålla 50 % av er försäljning till studenttiden.

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTKASSAN

När ni med klassen eller gruppen säljer våra ljusprodukter bidrar det till lättförtjänta pengar till studentskivan, studentbalen, flaket eller studentdagen i sig. Det är bara hos oss ni får behålla hela 50 % av det ni säljer. Att tjäna pengar till studenten ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTFIRANDET

Studenten är rolig, men dyr. En tid i livet du aldrig kommer glömma. För att ingen ska behöva känna sig begränsad av utgifterna i samband med denna stora dag kan det vara bra att som klass gemensamt engagera sig i någon typ av insamling, för att ge alla en chans att deltaga. Klassammanhållningen är oftast som starkast precis innan studenten. Inte nog med att försäljningen kommer ge er goda förutsättningar för ett storslaget firande, så kommer ni också få ett roligt och lite annorlunda sätt att spendera mer tid med varandra.

RÅD OCH TIPS TILL STUDENTFÖRSÄLJNINGEN

Vi har många tips hur man på bästa sätt kan sälja produkterna och tjäna pengar till studenten, till exempel kanske ni vill sälja ljusen på något utställningsbord på skolans öppna hus? Det är även perfekt att ha ett litet lager hemma som gå-bort-present.

SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser - ca 2 till 5 arbetsdagar för både ljus och säljkataloger!

Dela på sociala medier

Dela på sociala medier

Ett av de absolut mest effektiva sätten att sälja mycket på är genom att lägga ut på sociala medier att ni säljer ljus från Kirrat och Klart! Om du har ett konto på Facebook kan du posta ett inlägg om att laget eller klassen just nu säljer ljus. Berätta gärna vad ditt lag eller din klass ska ha pengarna till och hur länge kunderna kan beställa av dig. 

Instagram har också visat sig vara en bra kanal för merförsäljning. Ladda ner bilder längst ner på denna sida och gör säljande inlägg om er ljusförsäljning! Du kan också dela beställningskatalogen på messenger eller via mejl. 

”Min mamma la ut på sin facebooksida att min klass sålde ljus till klassresan. Det var jättemånga som ville beställa och flera delade vidare. Så jag sålde extra många ljus tack vara mammas facebookinlägg.” Elev i klass 6, Nacka.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}