Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till studenten

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till studenten.
Det är ni som gör jobbet och därför tycker vi att det är självklart att ni ska
få behålla 50 % av er försäljning till studenttiden. Försäljningen sköter ni online
genom er egna webbshop samt genom att sälja med traditionella säljkataloger.

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTKASSAN

När ni med klassen eller gruppen säljer våra ljus eller vårt kaffe bidrar det till lättförtjänta pengar till studentskivan, studentbalen, flaket eller studentdagen i sig. Det är bara hos oss ni får behålla hela 50% av det ni säljer.

Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja ljusen eller kaffet direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Att tjäna pengar till studenten ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTFIRANDET

Studenten är rolig, men dyr. En tid i livet du aldrig kommer glömma. För att ingen ska behöva känna sig begränsad av utgifterna i samband med denna stora dag kan det vara bra att som klass gemensamt engagera sig i någon typ av insamling, för att ge alla en chans att deltaga. Klassammanhållningen är oftast som starkast precis innan studenten. Inte nog med att försäljningen kommer ge er goda förutsättningar för ett storslaget firande, så kommer ni också få ett roligt och lite annorlunda sätt att spendera mer tid med varandra.

RÅD OCH TIPS TILL STUDENTFÖRSÄLJNINGEN

Vi har många tips hur man på bästa sätt kan sälja produkterna och tjäna pengar till studenten. Dela er webbshop på facebook och i era andra sociala kanaler med hjälp av länk och bilder som ni kan ladda ner här på kirratochklart.se. Sen kanske också vill sälja ljusen direkt på något utställningsbord på skolans öppna hus? Det är även perfekt att ha ett litet lager hemma som gå-bort-present.

våra lättsålda ljus

Våra vackra herrgårdsljus är handstöpta och finns i fem efterfrågade färger. Våra klassiska kronljus finns i vitt. De exklusiva doftljusen finns i fem noga utvalda dofter. 
Ljusen är av högsta kvalitet och  tillverkade med miljöhänsyn, kronljusen är Svanenmärkta.

SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser, både ljus och kaffe lämnar alltid vårt lager senast dagen efter (vardagar) lagt beställning och leveranstiden är ca 4-8 arbetsdagar.

Dela webbshopen på sociala medier

Ett av de absolut mest effektiva sätten att sälja mycket på är genom att dela er egna webbshop på sociala medier för att visa att ni säljer ljus och kaffe från Kirrat och Klart! Om du har ett konto på Facebook kan du dela webbshopen och skriva ett inlägg om att laget eller klassen just nu säljer ljus. Berätta gärna vad ditt lag eller din klass ska ha pengarna till och hur länge kunderna kan beställa av dig. Kunderna lägger själva sin beställning direkt i webbshopen.

Instagram har också visat sig vara en bra kanal för merförsäljning. Ladda ner bilder längst ner på denna sida och gör säljande inlägg om er ljusförsäljning! Du kan också dela webbshopen på messenger eller via mejl. 

”Min mamma la ut på sin facebooksida att min klass sålde ljus till klassresan. Det var jättemånga som ville beställa och flera delade vidare. Så jag sålde extra många ljus tack vara mammas facebookinlägg.” Elev i klass 6, Nacka.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}