Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till studenten

Pengar till studentflaket | studentfesten | studentbalen | champagnefrukost m.m.

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till studenten. Sälj ljus och kaffe med oss och tjäna ihop alla pengar ni behöver!
Det är ni som gör jobbet och därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla 50 % av er försäljning till studenttiden.

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTFIRANDET

Studenten är rolig, men dyr. En tid i livet du aldrig kommer glömma. För att ingen ska behöva känna sig begränsad av utgifterna i samband med denna stora dag kan det vara bra att som klass gemensamt engagera sig i någon typ av insamling, för att ge alla en chans att vara med på det gemensamma firandet. Klassammanhållningen är oftast som starkast precis innan studenten. Inte nog med att försäljningen kommer ge er goda förutsättningar för ett storslaget firande, så kommer ni också få ett roligt och lite annorlunda sätt att spendera mer tid med varandra.

FINANSIERA STUDENTEN MED OSS

Vi på Kirrat och Klart erbjuder ett grymt sätt för alla klasser att kickstarta insamlingen till studenten. Vi vet att det finns många sätt att samla in pengar, men låt oss visa varför vi sticker ut från mängden!

Först och främst, att samarbeta med oss är helt riskfritt. Ni elever tar inga personliga ekonomiska risker, det finns inga minimikrav på försäljning och ni blir aldrig skyldiga oss något. Med oss är det bara förtjänst och enkla pengar in till klasskassan som gäller. Hur bra låter inte det?

Våra betalningsvillkor är supergenerösa med 60 dagars betalningstid och dessutom erbjuder vi högre provision än andra aktörer. Er klass tjänar alltså mer om ni säljer
med oss. Vi vill helt enkelt att det ska vara superenkelt och helt riskfritt att tjäna pengar till studenten.

DET ÄR ENKELT ATT SÄLJA OCH FÖRTJÄNSTEN ÄR HÖG

När ni med klassen eller gruppen säljer våra ljus eller vårt kaffe bidrar det till lättförtjänta pengar till studentskivan, studentbalen, flaket eller studentdagen i sig. Det är bara hos oss ni får behålla hela 50% av det ni säljer.

Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja ljusen eller kaffet direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Att tjäna pengar till studenten ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

Ni tjänar pengar genom att sälja ljus och kaffe

VÅRA LJUS

Våra ljus är av högsta kvalitet och säljs i tre varianter - handstöpta herrgårdsljus, klassiska kronljus och exklusiva doftljus. Välj mellan flera olika färger och dofter.
Hos våra hållbarhetscertifierade leverantörer stöps och tillverkas våra ljus på traditionellt vis med certifierade råmaterial och miljövänlig teknik.

 

Herrgårdsljus 6-pack, 35 cm. 4 olika färger.
Kronljus 8-pack, 20 cm. Finns i vitt.
Doftljus 1-pack, 8 cm. Finns i 7 olika dofter.

VÅRT KAFFE

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och säljs i två varianter - bryggkaffe mellanrost och bryggkaffe mörkrost. På K.W Karlbergs anrika kafferosteri i Nacka rostar vi vårt kaffe på slowrostade bönor som ger ett mer smakrikt bryggkaffe. Att låta kaffet rosta långsamt tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential.

 

Mellanrost 250 g - Colombia / Brasilien / Kenya
Mörkrost 250 g - Kenya / Colombia / Brasilien

HERRGÅRDSLJUS

DOFTLJUS

KRONLJUS

KAFFE

KOM IGÅNG ATT TJÄNA PENGAR

Det är grymt enkelt att sälja! Kom igång så här:

1. Utse en kontaktperson/administratör (måste ha fyllt 18 år)
2. Registrera klassen med några knapptryck på kirratochklart.se/startaforsaljning.
Klassen får en egen webbshop och ni är startklara på en gång. Allt kring försäljningen administrerar ni enkelt på ”Mina sidor”.
3. Dela webbshop = sälj
Dela och marknadsför er webbshop på era sociala medier och via mejl osv. Försäljningen sköter sig sen själv och beställningarna rullar in!

 

När ni är klara är det dags för ”Ka-ching” - pengar in till klasskassan!

Klicka i väg er gemensamma beställning på allt ni sålt. Vi levererar snabbt och fraktfritt, och ni delar ut produkterna till er köpare och tar betalt. Ni behåller en vinst direkt!

 

Studentförsäljning som fungerar

För att det ska funka att tjäna pengar till studenten, så ska ni välja att sälja produkter som folk vill köpa för att de verkligen använder det, inte sådant man känner sig tvingad att köpa enbart för att vara snäll. Servicen och supporten till er ska vara oklanderlig, och det ska vara en rimlig och bra förtjänst per såld produkt så att så mycket som möjligt av försäljningen hamnar i klasskassan och går direkt till ert studentfirande. Det är ju så klassförsäljning ska vara, alla blir vinnare! Tusentals nöjda gymnasieklasser som genomfört studentförsäljning med Kirrat och Klart talar sitt tydliga språk. Ljus och kaffe är efterfrågade förbrukningsprodukter som alla använder eller tycker är en perfekt gå-bort-present. Hög kvalitet ger också återkommande kunder. Ljus och kaffe är med andra ord en lättsåld produkt som de flesta VILL köpa. Dessutom tjänar ni alltid 50% till studenten när ni säljer våra produkter vilket ger er högsta möjliga förtjänst.

Exempel på vad andra gymnasieklasser tjänat till sin student:

Tibble Gymnasium, IHL22A, tjänade 26 820 KR

Sjölins gymnasium Vasastan, King, tjänade 26 970 KR

Upplandsbro-gymnasium Ek21B, tjänade 21 555 KR

Rodengymnasiet Ek22b, tjänade 21 105 KR

Vallentuna gymnasium Sb21, tjänade 23 775 KR

"Lättsålda ljus med superbra vinst. Med rätt motivation så kan man tjäna in allt du behöver till studenten. " Åva gymnasium, Ek21a

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA OSS

- Produkter av högsta kvalitet - Alltid 50% i förtjänst
- Snabba leveranser - Fri frakt och fri retur (returrätt gäller ljus)
- Sälj direkt, med egen webbshop och kataloger - 60 dagars betalningsvillkor
- Enkel hantering med Mina sidor - Kundservice i världsklass
- Inga utlägg - Ingen risk

RÅD OCH TIPS TILL STUDENTFÖRSÄLJNINGEN

Det är väldigt enkelt att sälja genom oss! Några hjälpbara tips:

Dela och marknadsför er webbshop på era sociala medier och via mejl osv. Försäljningen sköter sig sen själv och beställningarna rullar in! Ta hjälp av era föräldrar som kan dela på sina kanaler, och varför inte skicka med de en säljkatalog till jobbet också att lägga i fikarummet. Sen kanske också vill sälja ljusen direkt på något utställningsbord på skolans öppna hus? 

Vill ni beställa hem produkter i förväg och sälja direkt på t.ex. ett öppet-hus eller en julmarknad eller liknande går det också bra såklart!


GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!