Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

SÄLJMATERIAL OCH INFORMATION

Ladda ner och dela säljmaterial, informationsblad och bilder - allt för att göra en klassförsäljning, lagförsäljning eller föreningsförsäljning ännu smidigare och enklare.

SÄLJSTÖD, MATERIAL OCH BILDER

Vi vet att det kan kännas som ett stort uppdrag att hålla ordning på försäljningen. Därför vill vi underlätta för dig genom att ge dig lite användbart säljmaterial och informativa guider du kan ladda ner. Ni kan också ladda ner och dela bilder på era sociala medier.

LADDA NER SÄLJMATERIAL OCH INFORMATIONSBLAD

Guide - så här funkar det att sälja ljus och kaffe
Här kan ni läsa mer om hur det fungerar att sälja ljus och kaffe med Kirrat och Klart
Mina sidor - guide för säljare
Här kan du läsa hur det fungerar med Mina sidor för dig som är säljare / ska sälja ljus
Mina sidor - guide för kontaktperson
Här kan du läsa hur det fungerar med Mina sidor för dig som är gruppens kontaktperson.
Om ljusen - innehåll och certifieringar
Faktablad om våra certifierade och kvalitetstestade ljus.
Kvittomall
Om någon behöver ett kvitto / en kvittens kan ni ladda ner och printa denna kvittomall att fylla i
Säkerhetsföreskrifter ljus
Faktablad om vad som är bra att tänka på vid hantering av levande ljus.
Faktablad om vårt kaffe
Här kan ni läsa mer om vår nyhet - svenskt lyxkaffe!

LADDA NER SÄLJKATALOGEN

Vill du kika i säljkatalogen/beställningskatalogen och ta del av aktuellt sortiment på ljus nu på en gång - ladda ner den här direkt!

LADDA NER INFORMATIONSFOLDER

Vill du ha mer information om hur det fungerar att sälja ljus - ladda ner vår informationsfolder nu på en gång!

SÅ HÄR LYCKAS NI MED FÖRSÄLJNINGEN

Säljtips

Dela webbshopen på facebook och med länk via messenger, mejl, sms osv. så när ni väldigt många på en gång! Era köpare lägger själva in sin beställning direkt i webbshopen. Ta sen med er säljkatalogen ut och knacka dörr! Gör det till en rolig gruppaktivitet. Träffas t.ex. en lördagsförmiddag, dela upp er två och två så kommer alla ut, även de som inte är helt bekväma med att knacka dörr. Dela upp er i olika bostadsområden, kör några timmar, avsluta med lite korvgrillning eller annan aktivitet som belöning! Ger alltid resultat och bra sammanhållning i gruppen! 

säljargument

När ni är ute och säljer; presentera er och berätta vilken klass, förening eller vilket lag ni kommer ifrån. Berätta också vad ni jobbar ihop pengar till, t.ex. en klassresa, en cup eller ett träningsläger. Berätta att de som köper ljus genom er är med och ser till att alla i laget eller klassen kan följa med på den gemensamma upplevelsen. Man stödjer alltså en god sak om man köper ljusen av er!

Dela webbshopen på sociala medier

Ett av de absolut mest effektiva sätten att sälja mycket på är genom att dela er egna webbshop på sociala medier för att visa att ni säljer ljus och kaffe från Kirrat och Klart! Om du har ett konto på Facebook kan du dela webbshopen och skriva ett inlägg om att laget eller klassen just nu säljer ljus. Berätta gärna vad ditt lag eller din klass ska ha pengarna till och hur länge kunderna kan beställa av dig. Kunderna lägger själva sin beställning direkt i webbshopen.

Instagram har också visat sig vara en bra kanal för merförsäljning. Ladda ner bilder längst ner på denna sida och gör säljande inlägg om er ljusförsäljning! Du kan också dela webbshopen på messenger eller via mejl. 

”Min mamma la ut på sin facebooksida att min klass sålde ljus till klassresan. Det var jättemånga som ville beställa och flera delade vidare. Så jag sålde extra många ljus tack vara mammas facebookinlägg.” Elev i klass 6, Nacka.

Ladda ner bilder att dela på facebook

Välkommen att ladda ner bilder i formatet 810x450 px. Dessa passar perfekt för att dela på facebook, på er lagsida eller i mejl.

Ladda ner bilder att dela på instagram

Välkommen att ladda ner bilder i formatet 1080x1080 px. Dessa passar perfekt för att dela på instagram, på er lagsida eller i mejl.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!