Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Vad kostar det att ta studenten?
Vad kostar det att ta studenten?
"Att ta studenten" är såklart hur kul som helst och det alla ser fram emot under hela sin gymnasietid. Men vad kostar det då? Om man ser till alla saker som sker under studentåret så krävs det inte ett geni för att förstå att studentåret inte bara är fartfyllt och superkul, utan att det också kostar en hel del pengar.
Klassresa utomlands - tips på intressanta skolresor
Klassresa utomlands - tips på intressanta skolresor
Drömmer ni om att åka på en klassresa utomlands? Det är riktigt häftigt och annorlunda då klassen får ta del av fantastiska kulturella och historiska upplevelser som inte går att göra i Sverige. I denna artikel listar vi de mest populära resmålen för en klassresa utomlands och tips på vart ni kan vända er för att boka er drömklassresa till utlandet.
Sälja kakor - allt om kakförsäljning med Kakservice
Sälja kakor - allt om kakförsäljning med Kakservice
Ska ni iväg på klassresa, skolresa eller kanske en cup och behöver tjäna pengar till den? Funderar ni på att sälja kakor med Kakservice och hur en kakförsäljning kan gå till? Då har ni kommit helt rätt! I denna guide har vi sammanställt allt ni behöver veta om Kakservice och deras tjänst och hur mycket ni kan tjäna till klassen, laget eller föreningen genom att sälja kakor.
Sälja kakor - Är det en bra idé?
Sälja kakor - Är det en bra idé?
Det är dags! Klassen har röstat. Ni ska på klassresa och nu behöver ni samla in pengar till klasskassan. Det enda som kvarstår att besluta om är vad ni ska sälja för att tjäna pengar. Halva klassen vill sälja ljus, en del vill sälja kakor, några vill sälja salami och andra vill sälja kaffe. I denna artikeln reder vi ut skillnaderna avseende förtjänsten, fördelar och nackdelar och allt annat praktiskt ni behöver veta för att bestämma vilken produkt att sälja som ger mest klirr i kassan.
Sälja Newbody – hur går det till?
Sälja Newbody – hur går det till?
Många skolklasser, lag och föreningar säljer kläder från Newbody varje år. Men hur går det till, hur mycket tjänar man och är det bra produkter att sälja? Läs vår guide om hur det fungerar att sälja Newbody så blir det förhoppningsvis enklare för er att ta ställning till om det är detta ni ska sälja för att tjäna ihop pengar till just er grupp, eller om det finns annat att sälja som känns roligare eller som man helt enkelt tjänar bättre på.
Sälja Newbody – guide om Newbodys kläder
Sälja Newbody – guide om Newbodys kläder
Newbody känner de flesta till. Massor med skolklasser, lag och föreningar som vill tjäna pengar har sålt strumpor, underkläder och andra basplagg från Newbody som är rikskända för hög kvalitet, bra passform och ett bra pris. I denna guide kan du läsa en översikt om deras omtyckta basplagg, underkläder, strumpor och smarta funktionsplagg.
5 tips - vad man kan göra efter studenten och gymnasiet
5 tips - vad man kan göra efter studenten och gymnasiet
Gymnasietiden är äntligen över efter alla år av inlämningsuppgifter och prov, och du har äntligen blivit en fri människa. Men vad gör egentligen en fri människa om dagarna? Jobba, plugga, resa? Här kommer en lista och guide med 5 stycken tips på saker att göra efter studenten.
Tips för en lyckad studentmottagning
Tips för en lyckad studentmottagning
Studentdagen är lång för alla inblandade, men särskilt för studenten. Så det gäller att vara välplanerad så att dagen flyter på så bra som möjligt och blir så lyckad som den bara kan bli. Studentdagen är ju dagen med stort D som man sett fram emot under åren på gymnasiet! Ta del av våra bästa tips för en lyckad studentmottagning!"
Guide till Gothia Cup - allt du behöver veta
Guide till Gothia Cup - allt du behöver veta
Gothia Cup är världens största fotbollsturnering för ungdomar. Det är ett minne för livet för alla deltagare – spelare som ledare! Sommarcupen spelas i juli varje år och är en veckas tid av fotboll och andra äventyr. Här finner du en guide med tips om allt du behöver veta om Gothia Cup.
Sälja kryddor och tjäna pengar till klassen - en guide
Sälja kryddor och tjäna pengar till klassen - en guide
Kryddor är lättsålda och behövs i varje hushåll. Dessutom är det en förbrukningsvara, så det finns alltid behov av påfyllning i kryddskafferiet. Funderar ni på att sälja kryddor för att spara ihop pengar till klass-eller lagkassan? Här följer en guide över hur kryddförsäljning med Spicy Dream och Gogrilla går till.
Tips på text till studentflak - snabba & fyndiga tips inför studenten
Tips på text till studentflak - snabba & fyndiga tips inför studenten
I Sverige har traditionen att åka studentflak funnits i nästan hundra år och det är en väldigt central och uppskattad del av det svenska studentfirandet. Men det är inte alltid lätt att komma på vad man ska skriva på studentflaket så här kommer lite tips på citat och texter till studentflaket.
Lär dig sälja mer till klassen - hur man blir en bra säljare
Lär dig sälja mer till klassen - hur man blir en bra säljare
Att tjäna pengar till klassen är inte alltid lätt, men det kan underlättas med de rätta kunskaperna. Här tänkte jag dela med mig av lite säljknep som kommer hjälpa din försäljning till klasskassan. Först ska jag berätta lite allmänt om hur en bra försäljningsprocess går till. Sedan ska vi applicera det på er klassförsäljning - i detta exempel tänker vi att klassen ska sälja ljus.
Guiden till Sveriges största fotbollscuper
Guiden till Sveriges största fotbollscuper
Ska laget äntligen åka iväg på cup? Sova borta flera nätter och ha det kul med alla lagkompisarna? Men vilka fotbollscuper finns att välja på och vilka är egentligen de bästa fotbollscuperna? Det har vi tagit reda på! Här kommer en lista med de 6 största och roligaste fotbollscuperna för ungdomar i Sverige.
Klassaktiviteter - tips på roliga skolaktiviter med klassen
Klassaktiviteter - tips på roliga skolaktiviter med klassen
Aktiviteter och utflykter med klassen är inte bara riktigt roligt men det stärker även samhörigheten och relationerna i klassrummet. Det är därför väldigt viktigt att man inte bara spenderar tid med klassen i klassrummet utan även utanför skolans väggar. Här kommer en lista med tips på aktiviteter att göra med klassen, både sådana som inte kostar något samt förslag på nöjesparker och andra besöksmål som ni behöver spara ihop pengar till.
Klasskassa och bra att veta inför klassresan
Klasskassa och bra att veta inför klassresan
Med klassresor kommer också oförglömliga upplevelser och minnen. Inled läsåret med en klassresa för att skapa sammanhållning och bra stämning inom klassen, eller avsluta med skolresan innan ni går på sommarlov för att fira ännu ett avklarat år. Här kommer våra bästa tips för klassföräldrar om klasskassan och om hur ni planerar för en lyckad klassresa!
Checklista för hur man tjänar pengar till föreningen
Checklista för hur man tjänar pengar till föreningen
Ekonomin är skral i föreningen och ni börjar fundera på hur ni ska få råd med de saker ni drömmer om. Då finns det en hel del ni kan göra. Här hittar du checklistor på viktiga saker du behöver tänka på när du ska tjäna pengar till föreningen. Uppfinn inte hjulet igen utan lär titta på våra listor nedan för inspiration och tips!
Tjäna pengar till föreningen - tips och förslag
Tjäna pengar till föreningen - tips och förslag
Hur ska man göra för att för att enkelt kunna samla ihop pengar till sin förening? Det finns hur många sätt som helst. Kanske har ni fastnat i gamla tankebanor och behöver lite inspiration för att se hur andra föreningar gör? Kanske finns det sätt som ni inte ens har tänkt på än. I denna artikel kommer ni få läsa om olika sätt att tjäna pengar till föreningen. Vissa kräver mer arbetsinsats och andra är betydligt enklare att snabbt öka kassan i föreningen.
Tjäna pengar till laget genom att sälja saffran
Tjäna pengar till laget genom att sälja saffran
Det finns många olika sätt att tjäna pengar till klasskassan eller lagkassan idag. Ofta väljer klasser och lag att dra i gång en försäljning. I denna artikel kommer du få veta mer om hur det är att sälja saffran. Innan du bestämmer dig för vad ni ska sälja, finns det några saker till du behöver tänka på. Därför har vi gjort i ordning en checklista på 5 saker du behöver fundera igenom när du letar efter det bästa att sälja för just din grupp.
Tjäna pengar med Ravelli – en guide
Tjäna pengar med Ravelli – en guide
Nu är det bestämt! Ni har äntligen enats om vad ni ska göra för aktivitet med klassen eller laget. Vad kul! Men då kommer nästa fråga – hur ska ni tjäna ihop pengarna till den? Det finns flera sätt att göra detta. Kanske har ni funderat på att starta en försäljning? Det är en mycket bra idé! Det gäller bara att välja rätt leverantör. En leverantör med en produkt som passar just er. Här kan ni läsa mer om Ravelli och hur de kan hjälpa er med att tjäna pengar till klassen eller laget.
Guiden till 7 av Sveriges bästa handbollscuper
Guiden till 7 av Sveriges bästa handbollscuper
Här hittar du allt du behöver veta om några utvalda handbollscuper i Sverige. Att välja en cup som ett konkret mål med en laginsamling är ett alldeles utmärkt sätt att öka motivationen till att tjäna pengar till laget. När man åker i väg på cup är det viktigt att alla kan följa med – även om inte ekonomin tillåter det för familjen. Genom att starta en insamling till laget kan alla följa med och ingen behöver känna sig utpekad.
Guide för en lyckad klassresa till Gröna Lund
Guide för en lyckad klassresa till Gröna Lund
Gröna Lund har en speciell plats i mitt och många andras hjärtan, en plats av lycka, skratt och spänning. Att arrangera en resa till Gröna Lund med klassen eller laget kan däremot vara ganska jobbigt. Det är många viljor att ta hänsyn till och många saker att ta reda på. Därför är det bra att ta reda på saker som man behöver igenom innan man åker. Här kommer därför en guide till hur man får en fantastisk dag och minne med laget eller klassen på Grönan.
Sälja med Kaffekassan – så funkar det
Sälja med Kaffekassan – så funkar det
Ni har bestämt att ni ska iväg på en klassresa, träningsresa eller kanske en cup. Vad kul! Men då kommer nästa fråga – hur ska vi tjäna ihop pengarna till den? Förmodligen har ni tänkt att ni ska komplettera kassan med en försäljning. Om ni funderar på att sälja kaffe med Kaffekassan, har vi sammanställt det viktigaste ni behöver veta om hur ni kan tjäna pengar till laget eller klassen genom att sälja kaffe.
Sälja kryddor för att tjäna pengar - är det en bra idé?
Sälja kryddor för att tjäna pengar - är det en bra idé?
Den idrottsförening eller skolklass som behöver ett bra sätt att finansiera träningsläger eller skolresa kan alltid sälja kryddor. Men är det en bra idé? Hur mycket tjänar man och vad finns det för kryddor att välja på? Det finns flera olika aktörer som man kan samarbeta med om man vill sälja kryddor. Denna guide hjälper er att jämföra två av de största konkurrenterna.
Ha ett disco, tjäna pengar till klasskassan - tips och guide
Ha ett disco, tjäna pengar till klasskassan - tips och guide
Att anordna ett disco är både kul och ett bra sätt att tjäna in pengar till klasskassan. Det gäller att vara väl förberedd och planera. Ni kan tjäna in pengar både på inträdet samt genom att sälja snacks och ordna roliga aktiviteter på discot som ni tar betalt för. Här kommer våra bästa tips och guide för hur ni anordna det bästa möjliga klassdiscot!
Tjäna pengar till klasskassan - tips och råd
Tjäna pengar till klasskassan - tips och råd
Att åka iväg med skolklassen på klassresa är något av det roligaste och mest minnesvärda man kan göra under sin skoltid. Man får inte bara uppleva nya platser och aktiviteter, utan klassresor låter klasskamraterna lära känna varandra utanför klassrummet vilket medför positiva effekter på stämningen och gemenskapen i klassrummet. Klassresor är dock sällan gratis, och i skollagen framgår det att ingen elev ska behöva betala själv för att få möjligheten att följa med. Det finns oändligt med tillvägagångssätt för att tjäna in pengar till klasskassan. Här är några av våra bästa tips på hur du på olika sätt kan tjäna pengar till klasskassan.
Klasskassa - regler och guide om insamling av pengar till klassen
Klasskassa - regler och guide om insamling av pengar till klassen
Ta reda på vilka regler som gäller för klasskassan och hur ni kan tjäna pengar till klasskassan. Det finns flera saker du som klassförälder eller ansvarig i en klass behöver tänka på inför uppstart av ett gemensamt klasskonto och inför insamling till en klassresa eller annat. Här kommer våra bästa tips och råd för hur du på bästa sätt hanterar klasskassan och tjänar pengar till klassresan.
Tips och råd inför insamlingen till klasskassan
Tips och råd inför insamlingen till klasskassan
Att samla in pengar till klasskassan är det första och kanske viktigaste steget inför att åka iväg på klassresa eller annan aktivitet med sin skolklass. Hur man ska gå tillväga för att tjäna ihop till det utsatta sparmålet kan kännas svårare än vad det faktiskt är. Möjligheterna och alternativen på olika sätt klassen kan tjäna pengar till klasskassan är hur många som helst. Här kommer våra bästa tips på hur ni kommer fram till hur er klass ska göra.
Studenttal - tips och råd på hur du skriver ett bra studenttal
Studenttal - tips och råd på hur du skriver ett bra studenttal
Studenten är ett stort tillfälle för alla inblandade, bortsett från studenten själv så är det en stor dag för allt från din mormor till dina kompisar och inte minst för dina föräldrar. Traditionsenligt håller föräldrarna tal till studenten under studentmottagningen, men det är inte ovanligt att kompisar eller någon annan väljer att säga några ord på den stora dagen. Här kommer därför våra bästa tips och råd på hur man gör för att skriva ett riktigt bra studenttal.
Sälja ljus med Ljusmannen - så går det till
Sälja ljus med Ljusmannen - så går det till
Ljusmannen erbjuder klasser, lag eller föreningar att sälja deras herrgårdsljus för att tjäna pengar inför resan, träningslägret eller cupen. Men hur går det till att tjäna pengar genom att sälja ljus med Ljusmannen och hur mycket tjänar man på att sälja ljus?
Hur mycket tjänar man med Newbody jämfört med Kirrat och Klart?
Hur mycket tjänar man med Newbody jämfört med Kirrat och Klart?
För att tjäna pengar till klass- och lagkassan finns många olika sätt att gå till väga på. Ni kan som klass till exempel jobba på evenemang, panta burkar eller sälja saker. Newbody och Kirrat och Klart är två exempel på företag ni kan samarbeta med för att tjäna ihop pengarna ni behöver och i denna artikel jämför vi hur mycket ni tjänar med de olika företagen samt vad som skiljer de åt i övrigt avseende produkter, köp- och säljvillkor, hur säljprocessen går till osv.
Din guide till att sälja strumpor med Sockgrossisten
Din guide till att sälja strumpor med Sockgrossisten
Funderar ni på att sälja strumpor med klassen eller laget i syfte att tjäna pengar till klasskassan eller till cupen? Funderar ni på hur en strumpförsäljning med skolan kan gå till och vilken förtjänst Sockgrossisten erbjuder? Då säger vi välkommen till att läsa denna guide som vi har sammanställt!
Sälja salami - är det en bra idé?
Sälja salami - är det en bra idé?
Hösten är här och höst betyder för många klasser och lag att det är dags att genomföra en försäljning för att tjäna pengar till klasskassan och lagkassan. När ni ska besluta om vad ni ska sälja kan det vara smart att ställa er själva frågan; Finns det några produkter som säljer extra bra för en höstförsäljning och inför jul? Att sälja salami t.ex. - är det verkligen en bra idé? Eller finns det någon annan produkt som är bättre att sälja?
Sälja salami och delikatesser via Delikatesskungen – En guide
Sälja salami och delikatesser via Delikatesskungen – En guide
Behöver ni pengar till klasskassan eller kanske lagkassan? Överväger ni att sälja salami eller att sälja andra delikatesser för att tjäna pengar? Har ni frågor kring hur en salamiförsäljning med Delikatesskungen går till och vilken förtjänst Delikatesskungen erbjuder? I sådant fall har du allt tur! Den här guiden riktar sig till dig som funderar på att starta en försäljning med Delikatesskungen för att samla in pengar till klasskassan eller lagkassan.
10 bästa djurparkerna till skolresan - Guiden till Sveriges djurparker
10 bästa djurparkerna till skolresan - Guiden till Sveriges djurparker
Vill klassen åka på klassresa och samtidigt besöka någon av Sveriges alla fantastiska djurparker, men ni vet inte vilken ni ska välja? Det finns ju så många fina och bra och olika parker har specialiserats sig på olika djurarter. Läs vår guide om de 10 bästa djurparkerna för en skolresa så blir ert val förhoppningsvis enklare!
Läxhjälp och studiecoachning
Läxhjälp och studiecoachning
Behöver ditt barn eller ungdom hjälp med läxhjälp eller studiecoachning? Då kan ni ta hjälp av Studybuddy som är störst i Sverige på läxhjälp. Att anlita en studiecoach kan hjälpa till att öka både studiemotivation och betyg.
Tips! Boka buss för hela klassen när ni ska på klassresa
Tips! Boka buss för hela klassen när ni ska på klassresa
Ska ni åka på klassresa eller träningsresa med laget och behöver transport? Då är buss betydligt miljövänligare än att alla föräldrar skall skjutsa i egna bilar. Dessutom är buss betydligt mer prisvänligt än andra färdmedel när man vill resa många tillsammans. Win-win att boka en bussresa för hela klassen med andra ord! Få offerter och boka på bokabuss.nu
Tips för hjälp av nanny och barnvakt
Tips för hjälp av nanny och barnvakt
Letar du efter barnvakt och är av behov av att förenkla vardagspusslet? Då har vi bästa tipset! Hey Kiddo är en barnpassningstjänst som syftar till att underlätta för föräldrar som behöver hjälp och avlastning i vardagen. Tjänsten är tillgänglig för föräldrar i stora delar av Sverige.
En fantastisk klassresa till Liseberg – En oförglömlig upplevelse för hela klassen
En fantastisk klassresa till Liseberg – En oförglömlig upplevelse för hela klassen
I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att åka på en klassresa till Liseberg, ge tips på hur man kan finansiera resan och utforska några av de fantastiska åkattraktionerna som nöjesparken har att erbjuda.
Sälja med GUTZ - så går det till
Sälja med GUTZ - så går det till
Ska ni iväg på klassresa, fotbollscup eller föreningsresa och behöver tjäna pengar till det? Funderar ni över att sälja sportkläder med GUTZ och hur det kan gå till? I denna guide har vi sammanställt allt som krävs för att börja er klädförsäljning med GUTZ för att dra in pengar till lagkassan, föreningen eller klasskassan och hur mycket ni kan tjäna.
Tips till studentbalen - allt du behöver veta
Tips till studentbalen - allt du behöver veta
Det är äntligen dags för studentbalen - en kväll som markerar slutet på ett viktigt kapitel i ditt liv och början på nya äventyr! För många innebär dock kvällen mycket ångest och stress. Vem ska man gå med, hur ska man klä sig och vad ska man förvänta sig? För att göra denna kväll extra speciell och minnesvärd, och inte en kväll kopplad till stress och ångest, har jag sammanställt de viktigaste tipsen för att göra din studentbal helt oförglömlig.
Sälja Ullmax - en guide
Sälja Ullmax - en guide
Att tjäna pengar till klassen, laget eller din förening kan vara en utmaning. Men det finns en beprövad metod som hjälpt många att samla in pengar på ett effektivt sätt: att sälja produkter med Ullmax. Genom att sälja produkter med Ullmax kan man alltså finansiera en resa med klassen eller en cup med fotbollslaget. Det bidrar alltså inte bara till finansiellt stöd, utan till godare samhörighet i gruppen.
Sälja kryddor med Klasspengar - en guide
Sälja kryddor med Klasspengar - en guide
Att resa iväg med kompisar älskar många ungdomar att göra. Det kan vara på fotbollscup, klassresa eller föreningsläger. Men, hur ska man kunna finansiera resor med fotbollslaget, föreningen eller klassen, är det många ungdomar som frågar sig. Klasspengar.se har svaret på det. Genom Klasspengar kan man sälja kryddor till grannar, vänner och släkt, eller till vem man vill, för att dra in pengar till lag-, klass- eller föreningskassan.
Planera och Genomför en Minnesvärd Studentskiva – Steg för Steg Guide
Planera och Genomför en Minnesvärd Studentskiva – Steg för Steg Guide
Att arrangera en studentskiva är inte bara ett avslut på en viktig period i livet utan också en möjlighet att skapa minnen som varar livet ut. En välplanerad och genomtänkt studentskiva kan bli ett av de mest minnesvärda ögonblicken i en students liv. I denna artikel kommer vi att gå igenom steg-för-steg processen för att skapa och genomföra en framgångsrik studentskiva.
Sälja med Gogrilla - en guide
Sälja med Gogrilla - en guide
Väldigt många barn och ungdomar väljer att ta hjälp av Gogrilla för att tjäna pengar för att finansiera klassresor, cuper och träningsläger. Men något många undrar är hur det går till, vad man tjänar och om det ens är lönt. Därför har vi skrivit en guide till er som undrar just det, för att underlätta ert beslut om vad ni bör sälja för att tjäna pengar till gruppen.
Sälja Tulpankungen - en guide
Sälja Tulpankungen - en guide
Finansieringen av klassresor, fotbollscuper och träningsläger är ofta ett dilemma. Hur ska man göra, vad ska man sälja och hur mycket kan man tjäna? Det finns många sätt som ungdomar tar till för att tjäna pengar till just laget, klassen eller föreningen. Ett exempel är försäljning av tulpaner hos Tulpankungen. För att besvara frågor kring hur detta går till har vi skrivit en guide.
Tjäna pengar till klassresa - tips och förslag
Tjäna pengar till klassresa - tips och förslag
Klassresa, något nästan alla skolbarn drömmer om att få komma iväg på. Att samla ihop pengar med klassen stärker inte bara gemenskapen utan ger också denna möjlighet som många drömmer om. Här kommer några tips och förslag på hur man kan tjäna pengar till klassen.
Sälja ljus och kaffe till klasskassan - en guide
Sälja ljus och kaffe till klasskassan - en guide
Det är dags att tjäna ihop lite pengar med laget, klassen eller föreningen och ni har kommit fram till att det bästa sättet är att sälja ljus och kaffe. Att sälja herrgårdsljus, doftljus och kaffe är ett väldigt roligt och enkelt sätt att tjäna pengar till lagkassan på.
Tjäna pengar till cup tips och förslag
Tjäna pengar till cup tips och förslag
Vill ni åka iväg på cup med laget men vet inte hur ni ska finansiera resan har ni hamnat helt rätt. Här kommer en guide på hur man på bästa, roligaste och mest effektiva sätt tjäna pengar till lagkassan så att ni äntligen kan komma iväg på er efterlängtade cup.
Guide till Örebrocupen i fotboll
Guide till Örebrocupen i fotboll
Örebrocupen är en av Sveriges största fotbollscuper för ungdomar. Varje år spelar cirka 500 lag från 5 olika länder. Cupen spelas på flera olika platser i Örebro och hela 65 fotbollsplaner används. Det är en perfekt cup för dig och ditt lag att åka på ifall ni vill komma iväg på något roligt!
VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!