Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Läxhjälp och studiecoachning

Läxhjälp och studiecoachning

Behöver ditt barn eller ungdom hjälp med läxhjälp eller studiecoachning? Då kan ni ta hjälp av Studybuddy som är störst i Sverige på läxhjälp. Att anlita en studiecoach kan hjälpa till att öka både studiemotivation och betyg.
Studybuddy erbjuder läxhjälp i över 49 olika ämnen som t.ex. matte, svenska, kemi och moderna språk och passar för alla åldrar. 
 
Studybuddies tjänster är flexibla och individuellt anpassade för varje elev. Du kan välja mellan läxhjälp och studiecoachning i hemmet eller läxhjälp online. Privat läxhjälp i hemmet finns i hela Sverige som i t.ex. Stockholm, Göteborg och Malmö. Läxhjälp online passar dig som inte bor i en större stad där läxhjälp i hemmet finns tillgänglig, eller för dig som helt enkelt hittat någon matchande studybuddy på din hemort.  
 
Många nöjda kunder bekräftar att de har haft stor nytta av Studybuddies tjänster. 
 
Marie Halfvarsson skriver ”Vi är supernöjda med Victor, han är lugn, metodisk och förklarar bra! Precis som en mattelärare ska vara!”
Pernilla Larsson Omerov ger också Studybuddy högsta betyg ”Rekommenderar Studybuddy för sitt fina kundbemötande. Pedagogen Ella Askelöv är pedagogiskt skicklig. Utformar evidensbaserade läraktiviteter och har ett bemötande som speglar genuint intresse och engagemang – för uppgiften som pedagog och eleven som person”.
 
Alla Studdybuddies privatlärare är toppstudenter på universitetet eller på de bästa gymnasieskolorna i landet. 
 
Det är enkelt att komma i gång med privat läxhjälp och studiecoaching:
1. Gör en intresseanmälan på studdybuddy.se
2. Få en personlig matchning av studybuddy
3. Kom i gång med läxhjälpen 


Oavsett vart du bor och oavsett vilket ämne eller hur mycket eller lite hjälp ni behöver med läxhjälp kan Studybuddy hjälpa till och skräddarsy ett upplägg som passar just ditt barn eller ungdom!

 
VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!