Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Referenser

nöjda kunder

Många som säljer ljus genom oss är återkommande eller har blivit rekommenderade att välja oss som samarbetspartner. Detta tycker vi är väldigt roligt samtidigt som det är ett fint kvitto på att våra ljus är lättsålda, förtjänsten är hög, att det är enkelt att jobba med oss och att vi håller en hög servicenivå. 98 % av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss!

*enligt kundundersökning 2019

Feedback från ett urval av våra kunder

hög förtjänst till lagkassan

Vi har sålt både herrgårdsljus och doftljus från kirratochklart.se i ett par omgångar och fick ihop över 33.000 kr! Det gick både snabbt och enkelt att sälja ljusen och vi fick ihop mycket mer på mindre säljinsats än när man t.ex säljer kakor och kryddor som ger mycket mindre i vinst. Vi är supernöjda med hela säljprocessen och vill gärna rekommendera andra att också använda kirratochklart.se när man behöver tjäna pengar till lagkassan.

Jarlabergs IF F06, Nacka

lättförtjänta pengar

Mycket bra service och trevligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt. Lättförtjänta pengar. 

Backluraskolan klass 6 a och b

bra produkt - inger trygghet

Att få sälja ljus för att få ihop pengar till den stundande klassresan var både spännande, roligt och lärorikt därför vill klass 3A på Hägerstenshamnens skola och vi föräldrar tacka för ett gott samarbete. Vidare kan jag säga att jag kommer garanterat rekommendera kirratochklart.se till andra. Ni levererar trevligt bemötande, bra produkter och inger trygghet.

Klass 3A Hägerstenshamnens skola

ljus behöver alla

Ljusen var lättsålda. Ljus är ju något som alla behöver och särskilt inför julhelgen.

Klass 9 F Höglundaskolan i Sundsvall

vi tjänade 5.000 kr på två veckor

En bra produkt att sälja framför allt innan jul. Perfekt present att ta med och relativt lättsåld. Klassen tjänade ca 5.000 kr på 2 veckors försäljning. Ett bra avbrott till kakor och sötsaker. Är nöjda och mycket bra information och bra säljblad för eleverna.

Djäkneparksskolan 8d, Norrköping

vi tjänade 15.000 kr

Fina ljus, behagliga doftljus och supertrevlig kundtjänst! Att få behålla hälften av pengarna gör att det är ganska enkelt att få in en rejäl slant. Vi tjänade 15.000:- till vår förening. 

Gymtex, Broby (barn/ungdom truppgymnastik)

LAGET FICK BEHÅLLA HÄLFTEN AV PENGARNA!

Laget har alltid haft mycket jobb med att fylla på lagkassan. Vi har tidigare haft fler svårsålda produkter men med kirratochklart.se var det både lättsålt och vi fick behålla hälften av pengarna.  

Karin Edstedt, lagledare

FANTASTISK KUNDTJÄNST

En kundtjänst utöver det vanliga. Trevliga och tillmötesgående med positiv inställning och löste problem snabbt och effektivt! Mkt lätta att ha och göra med! Köpte själv några ljus och de var verkligen av bra kvalité. De brann nästan hela julaftons dagen. Jättefina!

Nöjd klassförälder

VI ÄR NÖJDA

Vi rekommenderar gärna andra som vill tjäna pengar till laget att sälja ljus från kirratochklart.se! Vi är nöjda med förtjänsten och vi fick sålt alla ljus vi hade beställt och slapp returnera. Trevlig kontakt med kundtjänst.

Lagledare, fotbollslag P07

vi älskade att sälja ljusen

Våran klass älskade att sälja ljusen, om vi ska sälja mer skulle vi välja kirratochklart.se absolut igen. Det var lätt att sälja, men kunderna tyckte det var lite dyrt, men är det din mormor/farmor så köper dom nog ändå. Vi fick ihop ca. 5000 kr, det tyckte vi var bra.

Östra Skolan 10c, Hudiksvall

FÖRTJÄNSTEN ÄR GRYM

Jag är väldigt nöjd med er service och allt runtomkring. Ljusen är i mitt tycke lättsålda och förtjänsten är grym! Tack! Kommer rekommendera er till andra!

Mellanstadieklass i Norra Stockholm

VI LYCKADES MED RÅGE

Det gick såååå bra att sälja ljusen! Vi hade ett säljmål på 10 förpackningar per säljare, och det lyckades vi klara med råge, vi gjorde en vinst på ca 10.000 kr!!!

Kramfors Alliansen handboll f 16 / Lena Näsman

ALLA ÄR NÖJDA

Jättebra produkter, herrgårdsljusen är magiska och brinntiden är superlång. Kunderna nöjda, försäljarna nöjda!

Es16, Storsjögymnasiet

BRA FÖRTJÄNST

Lättsålda ljus speciellt om man har dem så folk kan känna på dofterna innan dem köper. 

Bra förtjänst hela 50%!

Kvarby IK P05

VÄLDIGT LÄTTSÅLD PRODUKT

En väldigt lättsåld produkt som gjorde att våra tjejer fick ihop 8200:- till sitt innebandylag. Detta kommer resultera i att vi kan åka på en cup nu i vår. Ja skulle verkligen rekommendera er till andra då man fått bra service och snabb leverans som gjort det möjligt att kunderna fått sina ljus innan 1:e advent. Tack för att ni hjälpt oss på vägen till cupen som tjejerna ska få åka på.

Malin Fredriksson Gs86 F-08/09 innebandy


MYCKET PENGAR TILL KLASSRESAN

Det var bra kvalité på ljusen, de var lättsålda och vi tjänade snabbt ihop mycket pengar till klassresan!

Klass 8F1 Torpskolan

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}