TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

BRA FÖRTJÄNST

Mycket lättsålt, bra förtjänst, snabb leverans!

 

Myrsjöskolan 9c1

LÄTTFÖRTJÄNTA PENGAR

Mycket bra service och trevligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt. Lättförtjänta pengar.

 

Backluraskolan klass 6 a och b

DET VAR OTROLIGT LÄTTSÅLT

Vi är supernöjda med ljusen, o det var otroligt lättsålda! Vi beställde 200st vita ljus till försäljning för vår klassresa. Nu har jag precis gjort en beställning för min dotters gymnastiklag också, o målet är att få åka på ett träningsläger! 1000-Tack för en mycket bra produkt!

Klass i åk 6 och gymnastikförening, Sigtuna

VI TJÄNADE 16.200 KR TILL KLASSEN

Vi valde Kirrat och Klart pga. den höga förtjänsten, och det var väldigt skönt att inte behöva sälja så många produkter per barn för att få ihop de pengar vi behövde. Ljusen sålde vi i ett nafs, det gick verkligen över förväntan och vi fick ihop 16.200 kr till klassresan. 

Högstadieklass i Stockholm

EN BRA PRODUKT

En bra produkt att sälja framför allt innan jul. Perfekt present att ta med och relativt lättsåld. Klassen tjänade ca 5000kr på 2 veckors försäljning. Ett bra avbrott till kakor och sötsaker. Är nöjda och mycket bra information och bra säljblad för eleverna.

Djäkneparksskolan 8d, Norrköping

TREVLIGT BEMÖTANDE, BRA PRODUKT, INGER TRYGGHET

Att få sälja ljus för att få ihop pengar till den stundande klassresan var både spännande, roligt och lärorikt därför vill klass 3A på Hägerstenshamnens skola och vi föräldrar tacka för ett gott samarbete. Vidare kan jag säga att jag kommer garanterat rekommendera Kirrat och klart till andra. Ni levererar trevligt bemötande, bra produkter och inger trygghet.  

Klass 3A Hägerstenshamnens Skola

 

MKT BRA SUPPORT

Bra produkt o mkt bra support!

F03 Sollentuna Fotboll

LJUS BEHÖVER ALLA

Ljusen var lättsålda. Ljus är ju något som alla behöver och särskilt inför julhelgen.

 

Klass 9 F Höglundaskolan i Sundsvall

VI KOM IVÄG PÅ CUPEN!

Vi skulle åka på cup men saknade pengar i lagkassan. En av våra ledare tipsade om att sälja ljus från Kirrat och Klart. Ingen trodde det skulle vara så lätt, men ljusen var lättsålda och vi tjänade snabbt ihop pengarna. Cupen blev jättelyckad!  

David Turesson

LAGET FICK BEHÅLLA HÄLFTEN AV PENGARNA!

Laget har alltid haft mycket jobb med att fylla på lagkassan. Vi har tidigare haft fler svårsålda produkter men med Kirrat och Klart var det både lättsålt och vi fick behålla hälften av pengarna.  

Karin Edstedt

VI TJÄNADE PENGAR SNABBT!

Det var enkelt och gick väldigt fort att sälja Herrgårdsljus från Kirrat och Klart. Alla i klassen hjälptes åt så vi kunde tjäna pengar till vår klassresa.  

Tuva Lindskog

VI TJÄNADE 15.000 KR

Fina ljus, behagliga doftljus och supertrevlig kundtjänst! Att få behålla hälften av pengarna gör att det är ganska enkelt att få in en rejäl slant. Vi tjänade 15000:- till vår förening.

 

Gymtex, Broby (barn/ungdom truppgymnastik)

HÖG FÖRTJÄNST TILL LAGKASSAN

Vi har sålt både herrgårdsljus och doftljus från Kirrat och klart i ett par omgångar och fick ihop över 33.000 kr! Det gick både snabbt och enkelt att sälja ljusen och då förtjänsten hos dom är så hög (man behåller 50%) fick vi ihop mycket mer på mindre säljinsats än när man t.ex säljer kakor och kryddor som ger mycket mindre i vinst. Vi är supernöjda med hela säljprocessen och vill gärna rekommendera andra att också använda Kirrat och klart när man behöver tjäna pengar till lagkassan.

Jarlabergs IF F06

FANTASTISK KUNDTJÄNST

En kundtjänst utöver det vanliga. Trevliga och tillmötesgående med positiv inställning och löste problem snabbt och effektivt! Mkt lätta att ha och göra med! Köpte själv några ljus och de var verkligen av bra kvalité. De brann nästan hela julaftons dagen. Jättefina!

 

VI ÄR NÖJDA

Vi rekommenderar gärna andra som vill tjäna pengar till laget att sälja ljus från kirrat och klart! Vi är nöjda med förtjänsten och vi fick sålt alla ljus vi hade beställt och slapp returnera. Trevlig kontakt med kundtjänst.

BRA MARGINAL

Lättsåld produkt i rätt tid (jul) med mycket bra marginal till ett attraktivt försäljningspris.