Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Referenser

nöjda kunder

Många som säljer ljus genom oss är återkommande eller har blivit rekommenderade att välja oss som samarbetspartner. Detta tycker vi är väldigt roligt samtidigt som det är ett fint kvitto på att våra ljus är lättsålda, förtjänsten är hög, att det är enkelt att jobba med oss och att vi håller en hög servicenivå. 98 % av våra kunder är nöjda och rekommenderar oss!

*enligt kundundersökning 2022

Feedback från ett urval av våra kunder

hög förtjänst till lagkassan

Vi har sålt både herrgårdsljus och doftljus från kirratochklart.se i ett par omgångar och fick ihop över 33.000 kr! Det gick både snabbt och enkelt att sälja ljusen och vi fick ihop mycket mer på mindre säljinsats än när man t.ex. säljer kakor och kryddor som ger mycket mindre i vinst. Dessutom fick vi väldigt bra och trevlig hjälp från kundtjänsten när vi hade frågor. Vi är supernöjda med hela säljprocessen och vill gärna rekommendera andra att också använda kirratochklart.se när man behöver tjäna pengar till lagkassan.

Jarlabergs IF F06, Nacka

lättförtjänta pengar

Mycket bra service och trevligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt. Lättförtjänta pengar. 

Backluraskolan klass 6 a och b

bra produkt - inger trygghet

Att få sälja ljus för att få ihop pengar till den stundande klassresan var både spännande, roligt och lärorikt därför vill klass 3A på Hägerstenshamnens skola och vi föräldrar tacka för ett gott samarbete. Vidare kan jag säga att jag kommer garanterat rekommendera kirratochklart.se till andra. Ni levererar trevligt bemötande, bra produkter och inger trygghet.

Klass 3A Hägerstenshamnens skola

ljus behöver alla

Ljusen var lättsålda. Ljus är ju något som alla behöver och särskilt inför julhelgen.

Klass 9 F Höglundaskolan i Sundsvall

vi tjänade 5.000 kr på två veckor

En bra produkt att sälja framför allt innan jul. Perfekt present att ta med och relativt lättsåld. Klassen tjänade ca 5.000 kr på 2 veckors försäljning. Ett bra avbrott till kakor och sötsaker. Är nöjda och mycket bra information och bra säljblad för eleverna.

Djäkneparksskolan 8d, Norrköping

vi tjänade 15.000 kr

Fina ljus, behagliga doftljus och supertrevlig kundtjänst! Att få behålla hälften av pengarna gör att det är ganska enkelt att få in en rejäl slant. Vi tjänade 15.000:- till vår förening. 

Gymtex, Broby (barn/ungdom truppgymnastik)

LAGET FICK BEHÅLLA HÄLFTEN AV PENGARNA!

Laget har alltid haft mycket jobb med att fylla på lagkassan. Vi har tidigare haft fler svårsålda produkter men med kirratochklart.se var det både lättsålt och vi fick behålla hälften av pengarna.  

Karin Edstedt, lagledare

FANTASTISK KUNDTJÄNST

En kundtjänst utöver det vanliga. Trevliga och tillmötesgående med positiv inställning och löste problem snabbt och effektivt! Mkt lätta att ha och göra med! Köpte själv några ljus och de var verkligen av bra kvalité. De brann nästan hela julaftons dagen. Jättefina!

Nöjd klassförälder

VI ÄR NÖJDA

Vi rekommenderar gärna andra som vill tjäna pengar till laget att sälja ljus från kirratochklart.se! Vi är nöjda med förtjänsten och vi fick sålt alla ljus vi hade beställt och slapp returnera. Trevlig kontakt med kundtjänst.

Lagledare, fotbollslag P07

vi älskade att sälja ljusen

Våran klass älskade att sälja ljusen, om vi ska sälja mer skulle vi välja kirratochklart.se absolut igen. Det var lätt att sälja, men kunderna tyckte det var lite dyrt, men är det din mormor/farmor så köper dom nog ändå. Vi fick ihop ca. 5000 kr, det tyckte vi var bra.

Östra Skolan 10c, Hudiksvall

FÖRTJÄNSTEN ÄR GRYM

Jag är väldigt nöjd med er service och allt runtomkring. Ljusen är i mitt tycke lättsålda och förtjänsten är grym! Tack! Kommer rekommendera er till andra!

Mellanstadieklass i Norra Stockholm

VI LYCKADES MED RÅGE

Det gick såååå bra att sälja ljusen! Vi hade ett säljmål på 10 förpackningar per säljare, och det lyckades vi klara med råge, vi gjorde en vinst på ca 10.000 kr!!!

Kramfors Alliansen handboll f 16 / Lena Näsman

VI SÄLJER GÄRNA IGEN

En lättsåld produkt och kanske var det extra lätt i samband med december! Vi säljer gärna igen. Vi fick ihop mycket pengar!

Mörmoskolan 6a

BRA FÖRTJÄNST

Lättsålda ljus speciellt om man har dem så folk kan känna på dofterna innan dem köper. 

Bra förtjänst hela 50%!

Kvarby IK P05

VÄLDIGT LÄTTSÅLD PRODUKT

En väldigt lättsåld produkt som gjorde att våra tjejer fick ihop 8200:- till sitt innebandylag. Detta kommer resultera i att vi kan åka på en cup nu i vår. Ja skulle verkligen rekommendera er till andra då man fått bra service och snabb leverans som gjort det möjligt att kunderna fått sina ljus innan 1:e advent. Tack för att ni hjälpt oss på vägen till cupen som tjejerna ska få åka på.

Malin Fredriksson Gs86 F-08/09 innebandy


MYCKET PENGAR TILL KLASSRESAN

Det var bra kvalité på ljusen, de var lättsålda och vi tjänade snabbt ihop mycket pengar till klassresan!

Klass 8F1 Torpskolan

REKOMMENDERAS VARMT

Produkterna är av högsta kvalitet med ett lagom urval. God förtjänst och enkel försäljningsprocess. Snabb returhantering. Väldigt bra kundservice som visar omtanke åt sina kunder. Allt fungerade väldigt bra. Tack för ett härligt koncept. Rekommenderas varmt!

Klass 4A

UNDERBART MED 50% I PROVISION

Jättefina produkter och underbart med 50% i provision! Vi valde er för ni hade 50% i provision. Vi i klassen fick ihop hela 9330 kr fast ens inte alla barn sålde så det är lättsålda produkter!

Stentägtskolan 6A, Söderhamn

MAN TJÄNAR MYCKET PENGAR

Vi skulle rekommendera er till andra just för att man tjänar mycket pengar, på andra företag får man bara mellan 10-30% dessutom var det otroligt fina ljus!

Gymnasieklass Sa2a

VI KOMMER SÄLJA IGEN

Super nöjda med ljusen både doft och dom långa. Bra kvalité och doftljusen doftar väldigt goda och är väldigt behagliga. Ljusen är helt perfekta och vi kommer absolut att sälja igen!

Klass 4 Mosjö skola

HÄRLIGA LÄTTSÅLDA LJUS

Härliga lättsålda ljus i vackra "ljuslyktor." Sprider en härlig mjuk och behaglig doft i hela huset. Barnen uppskattade att det var 50% förtjänst. Dom känner att dom tjänat bra med pengar. Snabbt och trevligt bemötande i kundtjänst. Enkel översiktlig hemsida. Väldigt enkelt att bara räkna ut och beställa.

Ärla skola klass 5

VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA

Vi har varit väldigt nöjda med att sälja ljus från kirrat och klart, det har hjälpt oss att tjäna ihop nästan 7000:- som går till tjejerna träningsoveraller. Det är en produkt som alla använder nångång under året, så det är väldigt lättsålt.

Gs86 F-08/09


JÄTTEBRA PRODUKTER

Jättebra produkter, herrgårdsljusen är magiska och brinntiden är superlång. Kunderna nöjda, försäljarna nöjda! Superbra!

Es16, Storsjögymnasiet

BRA MED 60 DAGARS KREDITTID

Så jätte fina ljus, bra förtjänst och bra pris, lättsålda. Trevligt bemötande från er vid kontakt ! Snabb leverans och bra tilltagen tid att betala fakturan.

Pethra Malmberg, Örebro simallians

VI TJÄNADE 20.000 KR

Vi blev helnöjda med försäljningen! Ljusen var lättsålda och klassen gjorde en förtjänst på 20-tusen kronor! :)

Klass 4a Björkenässkolan i Löddeköpinge

LJUS SOM SÅLDE SIG SJÄLVA

Vi gjorde rätt val att sälja ljusen under november månad. Främst för stundande advent, men även doftljusen som var riktigt populära. Trots lite småtrötta åk 9:or var detta ljus som sålde sig själva samt att förtjänsten var superbra.

9:ondeklassare i Huddinge

FANTASTISKT HJÄLPSAMMA

Fantastisk trevliga och hjälpsamma, även plus att man fick 60 dagar betalning.

Norra Älvsborgs ryttarklubb

ALLT GICK OTROLIGT SMIDIGT

Klassen sålde utan problem 10 frp/elev. Både beställning, leverans, försäljning och betalning gick otroligt smidigt. Trodde ibland att jag hade missförstått något när allt flöt på så bra :-) Otroligt enkelt från start till slut. Rekommenderar!

Ribbaskolan åk 4

PERFEKT ATT SÄLJA VID ÅRETS MÖRKA ÅRSTID

Lättsålda produkter, perfekt att sälja vid årets mörka årstid samt till vinterns högtider. Laget fick ihop bra med pengar, trots att många var lite försiktiga med att gå runt och sälja i Corona tider. Men de flesta sålde till vänner och bekanta. Vi är mer än nöjda. Har haft mest kontakt med Mikaela på kirratochklarts kundtjänst som verkligen har varit serviceminded och mycket lätt att ha att göra med. Bara stjärnor till henne. :-)

Handbollslag F09/08

FÖRSÄLJNINGEN GAV STOR UTDELNING

Fina ljus som tilltalar de flesta gör produkten lättsåld. Ett lagom utbud gör att det är enkelt att hantera beställningen. Klassen var väldigt engagerad och försäljningen skötte sig nästan självt. Bra tid att sälja på var november, december då många efterfrågar ljus under den mörka årstiden. Försäljningen gav stor utdelning och ett välförtjänt klirr i kassan. Alla nöjda :)

Högstadieklass Sannaskolan , Göteborg

VI SÅLDE FÖR CA 21.000 KR

Vi fick ihop mycket bra pengar på bara 1,5 veckas försäljning. Vi sålde för ca 21.000 kr och det är härligt med 50% i vinst. Ljusen är av jättebra kvalité och kunderna blev mer än nöjda!

British junior 5c Eskilstuna

VI FICK SNABBT IHOP PENGAR

Mycket fina ljus som var lättsålda. Att vinsten dessutom var 50% gjorde att vi snabbt fick ihop pengar och blev en bra första insats till vår klasskassa. Allt gick smidigt och bra.

Klass 2M, Stockholms Estetiska Gymnasium

LJUSEN DOFTAR LJUVLIGT

Vår klass fick ihop 10.000kr. Eleverna tyckte det var väldigt roligt. Det räknade hur mycket som behövdes för att komma till en Jumpyard! Det ena triggade det andra. Vi pratade om säljteknik och övade på varandra. Man fick in många bitar i skolans ämnen. Ljusen doftar ljuvligt och är väldigt vackra och lättsålda!

Sommarhemskolan 3a Uddevalla

FÖRSÄLJNINGEN HAR ÖKAT FÖR VARJE ÅR

Oerhört bra produkter som är väldigt lättsålda. Detta är tredje året som vi säljer dessa ljus, och vi har ökat försäljningen för varje år.

Fotbollslag P06 i Stockholm

LÄTTSÅLDA PRODUKTER

Lättsålda produkter i ett bra prisläge som gör att många kan köpa minst ett paket ljus. Att man sen dessutom får tillbaka hälften av vad man säljer är riktigt bra och lätt att förmedla ut till barnens föräldrar. Det följer med en enkel beställningslapp som är lätt att förstå och leveransen av ljusen kommer blixtsnabbt efter att man lagt in sin totala order på hemsidan. 

Värmdö IF Fotboll P13

 

BRA KVALITÉ PÅ LJUSEN

Vi tyckte ljusen var otroligt lättsålda och bra kvalité på ljusen, med bra priser. Alla har varit nöjda och klassen tjänade bra på sin allra första försäljning. Vi hoppas kunna sälja ljus igen nästa höst. 

Nipanskolan 8A

REKOMMENDERAS TILL ANDRA

Lättsålda ljus. Väldigt bra förtjänst. Vi tjänade 8500kr till klasskassan. Lätt att ha att göra med. Allt är väldigt bra och tydligt. Kommer rekommendera er till andra som behöver sälja till klasskassa. Bra med lång fakturatid. 

Myrsjöskolan 9A2

FÖRSÄLJNINGEN GAV STOR UTDELNING

Fina ljus som tilltalar de flesta gör produkten lättsåld. Ett lagom utbud gör att det är enkelt att hantera beställningen. Klassen var väldigt engagerad och försäljningen skötte sig nästan självt. Bra tid att sälja på var november, december då många efterfrågar ljus under den mörka årstiden. Försäljningen gav stor utdelning och ett välförtjänt klirr i kassan. Alla nöjda :)

Högstadieklass Sannaskolan, Göteborg

 

Snabb support

Fina lättsålda ljus, bra utbud och bra priser - mkt bra information på webben som gör det lätt att sälja ex via FB. Snabb support.

Högstadieklass

VÄLDIGT BRA KUNDTJÄNST

De på kundtjänsten är väldigt snabba på att svara och är dessutom väldigt trevliga. Leveransen var snabb och smidig. 50% av vinsten dessutom är hur bra som helst!! 

Gymnasieklass,TE20A

BRA FÖRTJÄNST

Bra produkter som levererades mycket snabbt efter beställning. Bra förtjänst! Mycket smidig och otroligt hjälpsam kundtjänst och bra betalningsvillkor. 

Skolklass i Falun

Vi har tjänat ihop 70.000 kr

Vi är helnöjda! Tredje året vi säljer de lätttsålda ljusen. Klassen har fått ihop 70.000:-!!! 

Klass 6a på Noblaskolan

BARA POSITIVT ATT SÄGA

Mycket lättsålda produkter som ger bra klirr i klasskassan då barnen tjänar 50 % av sin försäljning. Bra och tydlig information inför säljstart och under resans gång. Snabb och smidig leverans, bara positiva ord att säga. 

Camilla Jansson, klass 3B

VI TJÄNADE DRYGT 15.000 KR

Ljusen var lättsålda. Vi fick ihop drygt 15.000kr! Det var väldigt bra förtjänst och sen var det ju rätt tid att sälja ljus, innan advent. 

Klass 6a Södra Utmarkens skola i Ängelholm 

LÄTTSÅLD VARA OCH BRA FÖRTJÄNST

Lättsålda, vackra och väldoftande ljus! Överlägset bästa kombination av lättsåld vara och bra förtjänst. Stort plus för smidig och delbar webbshop! Snabb och trevlig service i kundtjänst.

AIK P12 vit 

BRA KVALITÉ

Lättsålda och mycket populära hos folk. Bra kvalité. Barnen är endast 7st i klassen och tjänade ihop 14.995 kr.

Klass 6 Furulundsskolan

VI TJÄNADE 20.000 KR

Klassen tjänade in hela 20.000 kr till sin klassresa genom att sälja era högkvalitativa lättsålda ljus! Vi är jättenöjda! Att säljarna fick 50% av priset, gratis frakt och fri retur av (8st) ej sålda ljus, samt att ni har en mycket trevlig och servicemedveten kundtjänst, gör att vi varmt rekommenderar ljusförsäljning med Kirrat och Klart! 

Klass 9c Torsviks skola Lidingö

SUPERBRA VINST

Lättsålda ljus med superbra vinst. Med rätt motivation så kan man känna in allt du behöver till studenten. 

Åva gymnasium, Ek21a

SÅ NÖJDA!

Lättsålda produkter och perfekta i höstmörkret! (Så tacksam att det inte är för många olika produkter men ändå bra utbud!) Smidiga kataloger och smidig webbshop! Snabb och tydlig kundservice. Klassen tjänade ihop 16.350:- på en försäljningstid på två veckor!! Så nöjda!! 

Exposkolan klass 6c, Värnamo

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!