Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Så här funkar det

Det är enkelt att tjäna mycket pengar till klassen, laget eller föreningen. Hos oss får ni alltid behålla 50% av er försäljning.
Ni lägger aldrig ut ett öre, och fri frakt och fria returer gäller alltid hos oss. Helt riskfritt med andra ord. Ni väljer själv
försäljningsmetod - direktförsäljning eller katalogförsäljning. Eller en kombination av båda.

Direktförsäljning

Sälj direkt med ljusen i handen

Beställ ljusen

Gör en gemensam beställning på de antal ljus ni har satt som mål att sälja. Tips! En deltagare brukar sälja i genomsnitt 12 ljusförpackningar var. Behöver ni fler ljus gör ni bara en extra efterbeställning.

SÄLJ LJUSEN

Sälj ljusen till grannar, vänner släkt och på arbetsplatser. Få betalt direkt! Knacka dörr, sätt upp ett säljbord och lägg ut på sociala medier för att nå ut till fler.

VINST 50%

Räkna ihop förtjänsten, er vinst är alltid 50%! Fakturan betalas inte förrän efter 60 dagar, så ni har gott om tid på er att sälja. Får ni ljus över som inte blev sålda returnerar ni dessa utan kostnad.

katalogförsäljning

Sälj ljus med hjälp av säljkatalogen

BESTÄLL KATALOGER

Beställ och dela ut säljkataloger till alla säljare. Vi rekommenderar 2 st kataloger per säljare. Då kan alla säljare även lägga en katalog på en förälders arbetsplats om man vill, det brukar ge bra utdelning.

SÄLJ & BESTÄLL LJUS

Sälj ljusen till grannar, vänner släkt och på arbetsplatser. Ta med er katalogerna och knacka dörr och använd er av sociala medier osv. för att nå ut till fler. Sammanställ sen vad alla sålt och gör en gemensam beställning på ljusen.

INKASSERA VINST 50%

Leverera ljusen till era köpare och ta betalt. Räkna ihop förtjänsten, er vinst är alltid 50%! Fakturan behöver inte betalas förrän efter 60 dagar. Ni har gott om tid på er att leverera ut ljusen och ta betalt av era ljusköpare.

Förtjänsten är alltid 50%!

gratis infopaket

Vill du ha information om Kirrat och Klart skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller en informationsfolder, ett exemplar av säljkatalogen och prov på våra ljus.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}}