Lättsålda ljusAlltid 50 % i vinstAlltid fri frakt & fri returLättsålda ljus - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Så här fungerar det att sälja ljus

Det är enkelt att tjäna mycket pengar till klassen, laget eller föreningen. Våra ljus har alltid stor efterfrågan och är
väldigt lättsålda, men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos oss vilket är dubbelt så mycket som hos många andra aktörer. 
Ni lägger aldrig ut ett öre, och fri frakt och fria returer gäller alltid hos oss. Helt riskfritt med andra ord. 

så här enkelt är det

STARTA FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen.

SÄLJ LJUS

Beställ hem ljus om ni önskar ha med er dem direkt. Annars sälj genom att ta upp beställningar, dela er webbshop, ta med säljkatalogen och knacka dörr eller sälj på arbetsplatser. Många väljer att kombinera de olika sätten för att maxa försäljningsmöjligheterna!

LEVERANS & VINST

När ni är klara med att ta upp beställningar skickar ni enkelt in er slutbeställning till oss. Ljusen levereras sen inom ca 4-8 arbetsdagar och då är det bara att dela ut dem till era köpare och ta betalt. Ni behåller er vinst på 50% direkt! Hurra, enklare och bättre kan det knappast bli!

Förtjänsten är alltid 50%!

Kom igång direkt

Starta försäljning eller beställ ett gratis infopaket

KOM IGÅNG DIREKT

För att komma i gång direkt med en försäljning börjar ni med att registrera gruppen som ska sälja. Det är enkelt och snabbt gjort och ni får direkt tillgång till ”Mina sidor” inklusive er egna webbshop. Därmed är ni helt startklara och kan börja tjäna pengar på en gång!

BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Vi är stolta över våra högkvalitativa och lättsålda ljus, samt att vi alltid kan erbjuda er som säljer hela 50% i vinst! Beställ ett gratis infopaket så får ni hem varuprover på ljusen samt information om hur allt fungerar. Då kan ni känna, klämma, dofta och läsa igenom allt i lugn och ro innan ni bestämmer er.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}