Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till föreningen

Vi på kirratochklart.se vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till föreningen.
Det är ni som gör jobbet och därför tycker vi att det är självklart 
att ni ska få behålla 50% av er försäljning.
Jämför oss gärna med andra, vi vill att ni ska ha en maximal lönsamhet när ni ska samla in pengar till föreningen!

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

FÖRENINGSFÖRSÄLJNING GENOM ATT SÄLJA MED KIRRAT & KLART

Att sälja kaffe, herrgårdsljus, kronljus och doftljus från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna pengar till din förening. Ljus och kaffe är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Hög kvalitet skapar dessutom återkommande kunder. Föreningen kan enkelt tjäna pengar till både utrustning, klubbhus och aktiviteter.

Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Det är helt riskfritt med föreningsförsäljning genom att sälja med Kirrat och Klart. Ni behöver aldrig lägga ut pengar, frakten är gratis och ni har full returrätt och gratis returfrakt på osålda ljus Men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos oss vilket är dubbelt så mycket som hos många andra. Beställ ett gratis infopaket och kom igång att tjäna pengar redan idag!

FÖRSÄLJNING FÖR FÖRENINGAR - TIPS PÅ HUR NI KAN TJÄNA PENGAR MER EFFEKTIVT

Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är en upplevelse. Den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet. Att tjäna pengar till er förening medför också annat än ökad föreningskassa.

Det är väldigt enkelt att starta en föreningsförsäljning. Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen här på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen. 

Att sälja online genom att dela er webbshop via era sociala kanaler som facebook är det snabbaste och enklaste sättet att nå ut till många samtidigt. Vi har många tips hur man mest effektivt kan sälja produkterna, till exempel kanske ni också vill sälja ljusen och kaffet i er klubbkafeteria? Det är även perfekt att ha ett litet lager hemma som gå-bort-present.

Tjäna alltid 50% av försäljningen till föreningen

Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni tjänar alltid 50% av försäljningen till föreningen. Är ni 25 deltagare som säljer 12 förpackningar ljus eller kaffe var tjänar ni hela 18.000 kr! Hur mycket pengar vill ni tjäna till er förening? Sätt upp ett mål och räkna ut hur mycket ni kan tjäna genom att sälja ljus och kaffe från Kirrat och klart. Oavsett hur mycket ni säljer för tjänar ni alltid 50% av försäljningssumman i vinst.

Hos de flesta andra aktörer hos vilka ni kan sälja kakor, delikatesser eller underkläder tjänar ni bara mellan 25-30%. Många andra tar även betalt för frakt och returer.


SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser, både ljus och kaffe lämnar alltid vårt lager senast dagen efter (vardagar) lagt beställning och leveranstiden är normalt sett ca 4-8 arbetsdagar.

Därför ska ni sälja ljus och tjäna pengar till föreningen med oss på Kirrat och Klart

Det finns många fördelar med att välja att sälja ljus och kaffe med Kirrat och klart när ni vill tjäna extra pengar till föreningen. 

- Produkterna är av högsta kvalitet och har en hög efterfrågan över hela året

- Ni får alltid 50% i förtjänst

- Enkel hantering med egen webbshop och Mina sidor

- Sälj direkt, med webbshop eller kataloger. Ni väljer vad som passar er bäst!

- Fri frakt och fria returer (returrätt gäller ljus, ej kaffe)

- Snabba leveranser

- 60 dagars betalningsvillkor (ni behöver aldrig lägga ut pengar)

- Tillgång till kundservice och support i världsklass Vi hjälper er från start till mål, allt för att ni ska lyckas!

För mer information om Kirrat och Klart, våra ljus eller hur vi kan hjälpa er mot ert gemensamma mål, mejla eller ring oss gärna så hjälper vi er att hitta det bästa upplägget för just er förening.

FÖRENINGSFÖRSÄLJNING SOM FUNKAR

För att det ska funka att tjäna pengar till föreningskassan, så ska ni välja att sälja produkter som folk vill köpa för att de verkligen använder det, inte sådant man känner sig tvingad att köpa enbart för att vara snäll. Servicen och supporten till er förening ska vara oklanderlig, och det ska vara en rimlig och bra förtjänst per såld produkt så att så mycket som möjligt av försäljningen hamnar i föreningskassan. Det är ju så föreningsförsäljning ska vara, alla blir vinnare! 

Hundratals nöjda föreningar som genomfört föreningsförsäljning med Kirrat och Klart talar sitt tydliga språk. Ljus och kaffe är en efterfrågad förbrukningsprodukt som alla använder eller tycker är en perfekt gå-bort-present. Hög kvalitet ger också återkommande kunder. Ljus och kaffe är med andra ord en lättsåld produkt som de flesta VILL köpa. Dessutom tjänar ni alltid 50% till föreningskassan när ni säljer våra produkter vilket ger er högsta möjliga förtjänst.

Gymtex, Broby (barn/ungdom truppgymnastik)
"Fina ljus, behagliga doftljus och supertrevlig kundtjänst! Att få behålla hälften av pengarna gör att det är ganska enkelt att få in en rejäl slant. Vi tjänade 15.000:- till vår förening."

Pethra Malmberg, Örebro simallians
"Så jättefina ljus, bra förtjänst och bra pris, lättsålda. Trevligt bemötande från er vid kontakt ! Snabb leverans och bra tilltagen tid att betala fakturan."

Norra Älvsborgs ryttarklubb
"Fantastisk trevliga och hjälpsamma, även plus att man fick 60 dagar betalning."

Bodil Källander Palmstadens HBK
"Lättsålda produkter som snabbt ger ett bra tillskott i kassan hos föreningen. Vi kommer att sälja mer när vår förening startar igen efter pandemin."

Solängen Juniorer
"Mycket lättsålda ljus och smidig leverans! Underbart enkelt och smidigt!"

Skellefteå cheerleading /Britt-Inger
"Bra förtjänst, bra återkoppling, allt fungera jättebra, bra produkter."

Götene FK
"Lättsålt, bra förtjänst och uppskattat av säljarna!"

Köpings simsällskap
"Lättsålda trevliga produkter, kanonservice, supersnabb leverans."  


Vanliga frågor och svar

FAQ - Exempel på vanliga frågor vår kundtjänst tar emot:

- Hur mycket pengar tjänar föreningen?
Ni tjänar alltid 50% när ni säljer våra produkter, oavsett hur mycket eller lite ni säljer för. Säljer ni för 20.000 kr behåller ni alltså 10.000 kr. 

- Hur mycket kostar produkterna?
Samtliga produkter köper ni in för 60 kr och säljer för 120 kr styck.

- Hur startar vi försäljningen?
Börja gärna med att beställa ett gratis infopaket - helt utan förbindelser. Paketet innehåller all information ni behöver om hur det fungerar att sälja samt prov på våra fina ljus.

När ni bestämt er för att sälja med oss startar ni försäljningen genom att registrera gruppen här under Starta försäljning Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och direkt tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen. Ni kan också sälja med "Sälj direkt" om ni föredrar det.

- Hur hjälper Kirrat och Klart oss med försäljningen?
Här på kirratochklart.se hittar ni all info ni behöver för att komma igång med en försäljning - planera, beställ, ta del av säljtips och svar på vanliga frågor, budgetera och räkna ut förtjänsten. Ni kommer regelbundet få säljstöd från oss via mejl och ni kan ladda ner säljbilder och säljmaterial här på sajten. Våra engagerade och kunniga medarbetare finns också på plats alla vardagar för att hjälpa er via telefon, mejl eller livechat. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. 

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!