TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

FILMKLUBBEN, BOKCIRKELN, TEATERFÖRENINGEN

 

FYLL PÅ FÖRENINGSKASSAN ENKELT

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till föreningskassan. Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla hälften av er försäljning. När ni säljer Kirrat och klarts produkter kan er förening tjäna pengar till utrustning och aktiviteter. Kanske vill ni sälja ljusen på ert kafé? Perfekt som gåbort-present för de som behöver en gåva till kvällens middag. Det är bara hos oss ni får behålla 50% av det ni säljer. Jämför oss gärna med andra!

 

LÄRORIKT & UTVECKLANDE

Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är en upplevelse. Och den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

 

KVALITET & SERVICE

Tillverkarna av ljusen är noggrant utvalda. Ljusen håller högsta kvalité och är tillverkade med miljöhänsyn. För oss är det väldigt viktigt att du blir nöjd med oss som samarbetspartner. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass! Vi ger er riktigt fina kvalitetsljus att sälja och snabba, raka svar när ni behöver det – allt för att ni ska lyckas!

 

Starta en ljusförsäljning redan idag och tjäna ihop bra med pengar till föreningen!

 

LÄS OM HUR DET FUNKAR

 

 

VILL NI OCKSÅ

BÖRJA TJÄNA PENGAR?

Vill ni ha mer information?


Fyll i dina uppgifter här så skickar vi ett kostnadsfritt informationspaket till dig – helt utan förbindelser. Paketet innehåller en informationsbroschyr, ett exemplar av säljkatalogen och prov på våra ljus.BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Beställ redan nu


Har du redan bestämt dig så kan du redan nu beställa ljus eller säljkataloger. Ljusen skickas direkt hem till dörren på en tid som ni och transportbolaget kommer överens om.BESTÄLL LJUS     BESTÄLL SÄLJKATALOGER