Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Sälja kryddor med Klasspengar - en guide

Sälja kryddor med Klasspengar - en guide

Att resa iväg med kompisar älskar många ungdomar att göra. Det kan vara på fotbollscup, klassresa eller föreningsläger. Men, hur ska man kunna finansiera resor med fotbollslaget, föreningen eller klassen, är det många ungdomar som frågar sig. Klasspengar.se har svaret på det. Genom Klasspengar kan man sälja kryddor till grannar, vänner och släkt, eller till vem man vill, för att dra in pengar till lag-, klass- eller föreningskassan.
Men innan ni tar hjälp av Klasspengar för att tjäna pengar har ni troligtvis lite frågor, därför är denna guide perfekt för er! 
 
Denna guide kommer svara på: 
 • Vad Klasspengar är
 • Hur försäljning med Klasspengar går till. 
 • Vad man kan sälja med Klasspengar.
 • Hur mycket man tjänar med Klasspengar.
 • Hur man ska sälja på bästa sätt.

   

Vad är Klasspengar.se? 

Klasspengar är ett företag som startades år 2001 av familjen Holt. Klasspengar erbjuder smakrika, och fint paketerade produkter med målet att hjälpa skolklasser, lag och föreningar att lyckas finansiera sina mål. ‘
 

Hur går försäljning med Klasspengar till?

Att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen genom klasspengar är väldigt enkelt och kan delas upp i några få steg: 
 
1. Registrering
När ni ska sätta igång en försäljning måste ni utse en person över 18 som blir länken mellan gruppen och Klasspengar. Den personen ska sedan registrera gruppen på Klasspengar.se för att sedan kunna starta försäljningen
 
2. Dela ut kataloger och sätt igång webbshoppen. 
Försäljningen kan man göra på flera sätt. Man kan exempelvis gå runt och sälja genom en fysisk katalog eller genom säljarens egna webbshop. Därför måste länken mellan klasspnegar och gruppen förse alla säljare med koder till sina egna webbshopper, och kataloger, innan försäljningen kan sätta igång. 
 
3. Starta försäljningen
När säljarna fått tillgång till webbshoppen och katalgoerna kan försäljningen starta. Säljarna kan exempelvis dela koden till webbshoppen på sms elelr sociala medier till nära och kära, eller knacka dörr och sälja genom den fysiska katalogen till grannar i området. 
 
4. Skicka beställning
När säljarna känner sig nöjda med sin försäljning skickar kontaktpersonen hela gruppens beställning till Klasspengar.se. Därefter skickas beställningen inom 1-5 dagar till vald adress. leveransen är kostnadsfri. 
 
5. Leverans
När beställningen har kommit till säljarna levererar säljarna varorna till köparna och tar betalt. Säljarna behåller alltid 45 kronor per kryddbox. 
 
 

Vad säljer man? 

Klasspengar.se har ett brett utbud av kryddor som passar de flesta hushållen. Några exempel är:
 
 • “Klassisk duo”. Klassiska duon består av en salt- och en pepparkvarn och kostar 120 kronor. 
 • “Vardagsräddare”. I vardagsräddaren får man med fem kryddor: oregano, chiliflakes, havssalt, svartpeppar och vitpeppar. Pris: 120 kronor. 
 • “Medelhavsduo”. Medelhavsduon består av balsamvinäger och extra jungfru olivolja och kostar 160 kronor. 
 • “Barbeque trio”. I barbequetriopaketet får man med 3 olika såser: Honey BBQ Sauce, Smokey BBQ Sauce, Classic BBQ Sauce. Pris: 140 kronor. 
 
Det finns alltså flertalet olika såser, kryddor och oljor vilket innebär att det nästan alltid finns något för hushållet. 
 
 

Hur mycket tjänar man med Klasskassan? 

För varje sålt paket tjänar man 45 kronor. Beroende på hur mycket tid man lägger ned kan man tjäna olika mycket. Exempelvis tjänade föreningen Arctic Cheer avalanches hela 162000 kronor genom att sälja produkterna. 
 
 

Hur säljer man klasskassan på bästa sätt?

 
Att introducera och sälja  en ny produkt kan vara utmanande och nervöst, särskilt när det kommer till försäljning av kryddor som kanske inte verkar som det mest självklara förstavalet. Men tack vare Klasskassans webbshop blir denna uppgift överraskande enkel. Genom att dela din säljlänk på sociala medier, via sms eller e-post kan dina vänner och familjemedlemmar enkelt beställa de kryddor de önskar. Utbudet är mångsidigt och passar alla smaker.
Om du funderar på att sälja fysiskt genom en katalog kan det kännas påfrestande och nervöst att närma sig främlingar. En strategi kan vara att inledningsvis rikta sig till vänner och familjemedlemmar. När du väl känner dig bekväm kan du gradvis utöka din säljverksamhet till grannar. Det kan vara ett effektivt sätt att bygga upp ditt förtroende och finna en gemensam grund.
 
När du står inför utmaningen att närma dig potentiella kunder finns några vägledande tips som kan hjälpa:
Förbered dig genom att öva framför spegeln hemma. Att vara säker på vad du vill säga kan stärka ditt självförtroende när du interagerar med kunderna.
När du knackar på dörren, presentera dig själv och din verksamhet. Oförståndet tenderar att minska om grannarna vet att du är en lokalperson och att ett köp stöttar ett fotbollslag, en förening eller skolklasser.
Sätt upp mål för dig själv. Tydliga mål kan ge dig motivation och bestämdhet att fortsätta sälja och utmana dig själv. Oavsett om det är att sälja en viss mängd paket eller att nå en viss intäkt, kan målen driva dig framåt.
Berätta för dina potentiella kunder att du erbjuder snabb leverans direkt till deras dörr. Snabb service kan vara en lockande försäljningspunkt.
 
För dem som inte känner sig bekväma med att knacka dörr finns det ett annat effektivt alternativ. Att be dina föräldrar ta med katalogen till deras arbetsplats och placera den på en synlig plats, som i fikarummet, tillsammans med en notis om vad du säljer och vilket ändamål du stöttar, kan attrahera intresse från deras kollegor. Kollegor har ofta en benägenhet att stödja varandra och deras nära och kära.
Sammanfattningsvis, oavsett om det handlar om att knacka dörr eller utnyttja arbetsplatsens nätverk, finns det strategier som kan göra försäljningsprocessen mer smidig och framgångsrik. Med en genomtänkt strategi och en positiv inställning kan du effektivt marknadsföra dina kryddor och nå ut till en bredare publik.
 
 
Sammanfattningsvis är Klasskassan ett bra val för den som vill tjäna pengar till sin klass, förening eller lag på ett snabbt och effektivt sätt. Tack för att du har läst denna guide om Klasskassan, och vi hoppas att dina frågor har blivit besvarade. 
 
Om du istället för att tjäna 45 kronor på varje vara som hos Klasskassan, vill tjäna 50% på varje vara, kan du istället vända dig till Kirrat och klart. Genom kirrat och klart kan man sälja ljus och kaffe, och man får alltid 50% av försäljningsintäkterna! 
 
 

BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Vi är stolta över våra högkvalitativa och lättsålda produkter, samt att vi alltid kan erbjuda er som säljer hela 50% i vinst! Beställ ett gratis infopaket så får ni hem varuprover på ljusen samt information om hur allt fungerar. Då kan ni känna, klämma, dofta och läsa igenom allt i lugn och ro innan ni bestämmer er.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!