Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Tips! Boka buss för hela klassen när ni ska på klassresa

Tips! Boka buss för hela klassen när ni ska på klassresa

Ska ni åka på klassresa eller träningsresa med laget och behöver transport? Då är buss betydligt miljövänligare än att alla föräldrar skall skjutsa i egna bilar. Dessutom är buss betydligt mer prisvänligt än andra färdmedel när man vill resa många tillsammans. Win-win att boka en bussresa för hela klassen med andra ord! Få offerter och boka på bokabuss.nu

Få offerter från flera olika bussbolag via Bokabuss.nu, skicka din förfrågan här!

Att boka en buss till skolresan ett utmärkt sätt att säkerställa en bekväm, stressfri, trygg och säker resa för elever, lärare och eventuella föräldrar. Det är också ett miljövänligt och mycket prisvärt alternativ till andra färdmedel för en resa med klassen. Genom att använda tjänsten BokaBuss.nu. sparar ni in både tid och pengar då ni själva slipper ringa runt till olika bussbolag, och ni får möjlighet att jämföra priset mellan flera olika bussoperatörer innan ni bokar.

Du anger bara datum, hur många som ska åka och eventuellt andra önskemål och skickar in en offertförfrågan. Din förfrågan skickas sedan vidare till alla våra anslutna bussbolag som genast kommer tillbaka med vad de kan erbjuda och till vilka priser. Att beställa buss till en skolresa är därför smidigt, enkelt och bekvämt.
 
Skicka en offertförfrågan HÄR
 
VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!