Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Klassresa utomlands - tips på intressanta skolresor

Klassresa utomlands - tips på intressanta skolresor

Drömmer ni om att åka på en klassresa utomlands? Det är riktigt häftigt och annorlunda då klassen får ta del av fantastiska kulturella och historiska upplevelser som inte går att göra i Sverige. I denna artikel listar vi de mest populära resmålen för en klassresa utomlands och tips på vart ni kan vända er för att boka er drömklassresa till utlandet.

Det finns många fördelar med att åka utomlands på er klassresa. Att resa och byta miljö har så många positiva aspekter! Upplevelser och nöjen utöver det vanliga, kultur i världsklass, djupdykningar i intressant världshistoria och kunskap om andra kulturer skapar minnen för livet. Kanske intresserar det er att få en djupare inblick i andra världskrigets hemskheter i Berlin eller Krakow, smaka på maträtter i Prag du aldrig hört talas om förut eller gå på museum och stadsvandring i London eller Paris. Klassgemenskapen brukar också bli starkare av att komma iväg några dagar från den svenska vardagen och gemenskapen. För språkintresserade elever finns det alla möjligheter att slipa på sina kunskaper då man tvingas öva varje dag under resans gång.

Att åka på klassresa utomlands passar bäst för lite äldre elever som ska sluta högstadiet eller ta studenten från gymnasiet. Först då brukar man känna sig mogen att åka utomlands själv utan sin familj. Fortsätt läsa för att få veta mer om några av de populäraste destinationerna för klassresor om ni vill åka utomlands, vad det kostar, hur ni kan resa, vart ni bokar och hur ni kan få ihop pengarna som behövs! 

Resan utomlands

Det billigaste alternativet för skolklasser eller stora grupper är oftast att hyra en egen buss som kan ta er direkt från start till mål, och för en extra kostnad brukar chaufförerna kunna köra er mellan de olika sevärdheterna på plats också. På bussen har ni gott om tid att svetsa samman klassen innan aktiviteterna fyller schemat, och på resan hem kan ni skratta åt alla minnen ni skapat. Även tåg är ett fullgott alternativ, men lämpar sig bättre för mindre grupper som inte kan fylla en buss på egen hand. Restiden blir i regel kortare men för längre resor får man räkna med åtminstone två byten. Där gäller det att planera i förväg så man inte fastnar alltför länge på en station under ett byte då det kan leda till rastlösa ungdomar. För längre resor är det absolut smidigaste alternativet att flyga. Med ett lågprisflyg behöver inte kostnaden skena iväg alltför mycket, och man får väga in hur mycket man tycker att den sparade restiden är värd.

Det största hindret för att åka klassresa utomlands är priset. Det är såklart inte gratis med alla resor inom Sverige heller, men bara transporten utomlands kan tömma en hel klassbudget. Som tur är erbjuder de flesta resebolag och boenden grupprabatter som kan underlätta, dessutom finns det fonder och stiftelser som stödjer resor till exempelvis förintelseläger. Vill ni satsa på en klassresa utomlands gäller det att börja spara i god tid samt planera in flertalet inkomstbringande aktiviteter. Det snabbaste sättet att få ihop pengar är att sälja ljus med Kirrat och Klart då vi alltid ger klassen 50% av försäljningen i vinst. (Att jämföra med t.ex. Newbody som bara ger 25% i vinst). Tjäna pengar till klassen med Kirrat och Klart >

Nu till listan med de mest populära resmålen för skolklasser som vill åka utomlands på sin klassresa:

Klassresa till Åland >

Klassresa till Köpenhamn >

Klassresa till London >

Klassresa till Berlin

Klassresa till Paris

Klassresa till Prag

Klassresa till Polen

Klassresa till Spanien

[SIDAN UPPDATERAS - MER INNEHÅLL KOMMER]

Tjäna pengar till klassen genom att sälja med Kirrat och Klart

Att sälja ljus eller kaffe från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna pengar till klassen. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni behåller alltid 50% av er försäljning i vinst till klasskassan. Ljus och kaffe är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Hög kvalitet skapar dessutom återkommande kunder. 

Det är helt riskfritt för klassen att tjäna pengar genom att sälja med Kirrat och Klart. Ni behöver aldrig lägga ut pengar, frakten är gratis och ni har full returrätt och gratis returfrakt på osålda ljus (kaffe omfattas ej av returrätten). Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Vill du ha information om Kirrat och Klart och hur du kan tjäna pengar till klassen snabbt genom oss skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!