TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN OCH LAGKASSAN! SÄLJ HERRGÅRDSLJUS OCH DOFTLJUS.
BEHÅLL HELA 50% - BÄTTRE FÖRTJÄNST ÄN HOS NÅGON ANNAN!

Herrgårdsljus

Våra vackra herrgårdsljus är handstöpta och 35 cm höga. Ljuset brinner med vacker klar låga med en brinntid på 9,5 timmar. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus och finns i färgerna vitt, rött grått, gult, silver och guld. Ljusen är tillverkade med miljöhänsyn. Ljusen kommer i en trevlig förpackning och passar utmärkt att ge bort som present.

 

Ni säljer ljusen i vitt, grått, gult och rött för 100 kr/förp. och behåller 50 kr/förp. Ljusen i silver och guld säljer ni för 130 kr/förp. och behåller 65 kr. Ni behåller alltså 50% i förtjänst.

Herrgårdsljus Vit

Herrgårdsljus vit.  En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. Storsäljaren nr 1 i alla kategorier! Populär året om, en riktig klassiker till dukning, inredning, bröllop, dop, midsommar, bemärkelsedagar och naturligtvis till adventsljusstaken. 

 

Läs mer

Herrgårdsljus Grå

Herrgårdsljus Grå. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. De grå ljusen är lika populära över hela året till dukning och som inredningsdetalj. Den perfekta presenten!

 

Läs mer

Herrgårdsljus Gul

Herrgårdsljus Gul. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. Storsäljaren till påsk och fina till vår- eller sommardukningen.

 

Läs mer

Herrgårdsljus Röd

Herrgårdsljus Röd. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. De fina röda ljusen är extra populära till advent och till jul och gör sig perfekt i adventsljusstaken och till juldukningen.

 

 

Läs mer

Herrgårdsljus Silver

Herrgårdsljus Silver. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. Ljusen i silver passar extra bra till festliga högtider som student, dop, bröllop, nyår eller bemärkelsedagar.

Läs mer

Herrgårdsljus Guld

Herrgårdsljus Guld. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus. Ljusen i guld är en exklusiv nyhet som är extra populär till de festligaste tillfällena under året. 

Läs mer