Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Klassresa till Boda Borg - allt ni behöver veta

Ta del av våra tips om ni vill åka till Boda Borg på klassresa

Åk till Boda Borg på klassresa

Boda Borg är ett äventyrskoncept med anläggningar i Skellefteå, Östersund, Torpshammar, Karlskoga, Oxelösund, Sävsjö och Karlskrona. Boda Borgs äventyr är ett roligt och underhållande sätt för barn och ungdomar att lära sig samarbete och kommunikation, och konceptet står ofta högst upp på önskelistan för en klassresa hos många skolklasser! 

En klassresa till Boda Borg passar även elever i de lägre årskurserna som ska åka på sin allra första skolresa. Boda Borg´s huvudattraktion är Questar där klassen får uppleva helt nya världar i olika typer av äventyr med utmaningar de ska lösa tillsammans. Det finns flera olika paket för skolklasser att boka, med eller utan logi.

vad man gör på boda borg

Questing eller att questa, innebär att eleverna måste samarbeta, lyssna på varandra, kommunicera tydligt, men först och främst; tänka kreativt. Varje Quest är ett unikt äventyr med en serie utmaningar som ni ska lösa i grupper om 3-5 personer. Stjäl en värdefull diamant från ett museum eller gå djupt in i en gruva där dolda faror lurar långt under marken. Bli en rymdhjälte, en bonde, en u-båtskapten eller kanske en pirat – på Boda Borg finns mycket mer att utforska och allt är möjligt! 

Questing är helt unikt men det hela fungerar ungefär som att kliva in i ett datorspel och principen är att man måste klara en banas första utmaning för att kunna komma in till den andra som man sedan måste klara för att komma till den tredje utmaningen osv. Om man misslyckas med en utmaning så är det bara att försöka igen eller välja en annan bana. Allt övervakas av datorer och dörren till nästa rum låses enbart upp om man klarat uppgiften korrekt. Banorna är indelade olika kategorier och det finns alltid något klurigt problem i rummen som ska lösas som kräver både samarbete, tankeverksamhet och smidighet. 

Boka klassresa till Boda Borg

Ett Boda Borg innehåller mängder av olika Questar att välja mellan och totalt finns det över 100 olika celler med utmaningar i. Utbudet på de olika anläggningarna skiljer sig lite åt så kolla in vad just den anläggning ni är intresserade av för just er klassresa har att erbjuda. Det finns olika paket att boka och priserna varierar beroende på hur många nätter ni vill boka och hur många äventyr er klass vill göra på just er skolresa.  

Prisexempel: Från 385 kr/pers för endags resa med Questar och mat, upp till 2450 kr/pers för en tredagars resa med sju aktiviteter, mat och boende på Boda Camp.

För att boka er klassresa till Boda Borg och för att se komplett utbud på de olika anläggningarna, innehåll i de olika paketeten, aktuella priser och mer information om Boda Borg och deras Quests samt paket för klassresor se Boda Borgs hemsida bodaborg.se och gå sen till respektive anläggnings sida.

Oavsett så är en klassresa till Boda Borg ett perfekt äventyr som passar alla åldrar och olika storlek på klasskassan! Tjäna ihop pengar till klassen och er klassresa till Boda Borg med hjälp av Kirrat och Klart >

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!