Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Klassresa till Kolmården - allt ni behöver veta

Ta del av våra tips om ni vill åka till Kolmården på klassresa

Klassresa till Kolmården

Åk på klassresa till Nordens största djurpark på ett spännande vildmarksäventyr! En resa med klassen till Kolmården bjuder på upplevelser med några av värdens häftigaste djur kombinerat med fartfyllda berg och dalbanor samt fascinerande djurshower. Övernattar gör ni på Safari Camp mitt på savannen, på Vildmarkshotellet eller på vandrarhemmet intill parken.

Klassresan till Kolmården kan ni skräddarsy och boka själva, alternativt välja ett färdigt skolpaket genom en extern arrangör eller boka direkt med Kolmården som förstås har ett eget upplägg för skolresor som de kallar ”Expedition Kolmården. Tillsammans får ni möta lösa utmanande uppdrag i parken bland tigrar, elefanter och delfiner! Ni lär er massor av saker på ett roligt sätt och får närkontakt med fantastiska djurarter i djurparken och på Tropicarium.

För att få ihop pengarna som behövs om ni vill åka till Kolmården på klassresa, kan ni samarbeta med Kirrat och Klart och sälja lättsålda ljus. Då förtjänsten alltid är hela 50% kan ni snabbt få ihop alla pengarna ni behöver till er drömresa med klassen! Läs mer om hur ni enkelt kan tjäna ihop hela reskassan > 

Expedition Kolmården – för årskurs 3-7

Ta med klassen på parkens egna arrangerade vildmarksäventyr ”Expedition Kolmården” som är ett populärt val för klasser i årskurs 3-7. Innehållet bjuder på både spänning, lärande och teambuilding vilket gör det till den perfekta klassresan! Under två dagar får klassen uppleva några av världens mest häftiga djur i Nordens största djurpark. Genom samarbete och tillsammans med Kolmårdens kunniga guider löser ni de utmanande uppdragen i parken och lär er samtidigt mer om parkens djur. Under dagen samlar ni på er ledtrådar som leder er vidare på ert äventyr bland tigrar, elefanter och delfiner! Klassen får också möjlighet att själva hjälpa till att ta hand om djuren, se när djurvårdarna genomför djurvisningar och matar djuren. 

Väljer ni Expedition Kolmården för er klassresa får ni den unika möjligheten att uppleva djuren när parken egentligen är stängd. Infaller en eller flera av era besöksdagar när djurparken är öppen för gäster ges er grupp istället möjlighet att ta del av parkens ordinarie utbud. Klassen bor antingen på Kolmårdens lägergård eller på Safari Camp som finns som, tillval. Måltider i olika omfattning ingår eller bokas som tillval. För detaljerad info om detta klassresespaket, vad det kostar, vad som ingår och hur man bokar denna klassresa besök Kolmårdens hemsida.

Boka klassresa till kolmården

Det finns också externa arrangörer som hjälper er att boka en oförglömlig klassresa till Kolmården. Skolreseäventyr är en av dessa och de erbjuder ett 2-dagars äventyr i parken med boende på Kolmårdens vandrarhem. Klassen besöker Tropicarium bland giftormar, regnskogsapor och hajar och ta del av morgonrutiner i stallen tillsammans med zoolärare och djurvårdare. Självklart ingår även ett fullspäckat program inne på Kolmården där klassen får lära sig mer om djur och natur på ett lekfullt sätt varvat med häftiga åk i Kolmårdens åkattraktioner Wild fire och Delfinexpressen. Klassen får också åka med linbanan och se fängslande shower med delfiner och rovfåglar. Måltider ingår och en extra natt går också att boka.  

Naturligtvis kan ni även sköta all bokning separat själva avseende resa, boende, mat och aktiviteter och skräddarsy er vistelse som just er klass vill ha det. Börja med att göra en budget och se över de olika priserna och vad ni vill ska ingå i resan. Kirrat och Klart hjälper er gärna att få ihop de pengar ni behöver för att komma i väg på er drömklassresa till Kolmården!

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!