Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur

Tjäna pengar till klubben eller laget

Enkel lagförsäljning

Tjäna pengar till laget genom att sälja med Kirrat och Klart

Att sälja ljus och kaffe från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna ihop pengar till laget och cupen, lagaktiviteten eller till inköp av utrustning. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni behåller alltid 50% av er försäljning i vinst till lagkassan. Ljus och kaffe är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Hög kvalitet skapar dessutom återkommande kunder. 

Möjligheten att få utöva en idrott och följa med på ett träningsläger eller en cupresa brukar föra mycket gott med sig. Att lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop pengarna är en upplevelse. Den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet. Att tjäna pengar till ert lag medför också annat än ökad lagkassa.

Det är helt riskfritt för laget att tjäna pengar genom att sälja med Kirrat och Klart. Ni behöver aldrig lägga ut pengar, frakten är alltid gratis och ni har full returrätt och gratis returfrakt på osålda ljus. Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja ljus direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Tjäna alltid 50% av försäljningen till laget

Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni tjänar alltid 50% av försäljningen till laget eller klubben. Är ni 25 deltagare som säljer 12 förpackningar ljus var tjänar ni hela 18.000 kr! Hur mycket pengar vill ni tjäna till ert lag? Sätt upp ett mål och räkna ut hur mycket ni kan tjäna genom att sälja ljus från Kirrat och klart. Oavsett hur mycket ni säljer för tjänar ni alltid 50% av försäljningssumman i vinst.

Hos de flesta andra aktörer hos vilka ni kan sälja kryddor, delikatesser eller tvättmedel tjänar ni bara mellan 25-30%. Många andra tar även betalt för frakt och returer.

Det är väldigt enkelt att starta en försäljning för idrottslag. Utse en kontaktperson och starta försäljningen genom att registrera gruppen här på kirratochklart.se. Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen. 

Ni tjänar pengar genom att sälja ljus och kaffe

HERRGÅRDSLJUS

Våra vackra herrgårdsljus är handstöpta, 35 cm långa och har en brinntid på ca 9,5 timmar. En förpackning innehåller sex herrgårdsljus och finns i färgerna vit, röd, grön och grå.

- herrgårdsljusen köper ni in för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

DOFTLJUS

Våra exklusiva doftljus finns i sex välbalanserade och noga utvalda dofter. Ljusen har en brinntid på ca 30-33 timmar, de är 8 cm höga, har ett vackert frostat glas med ett sobert tryck som ligger i en vacker förpackning som är fin att ge bort som present.

- ni köper in doftljusen för 60 kr/stk och säljer dem för 120 kr/stk

KRONLJUS

Våra klassiska kronljus är Svanenmärkta, 20 cm långa och har en brinntid på ca 7 timmar. En förpackning innehåller 8 st vita kronljus av högsta kvalitet. Ljusen är väldigt lättsålda då de passar till alla tillfällen och högtider under året.

- kronljusen köper ni in för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

KAFFE

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och säljs i två varianter - bryggkaffe mellanrost och bryggkaffe mörkrost. På K.W Karlbergs anrika kafferosteri i Nacka rostar vi vårt kaffe på slowrostade bönor som ger ett mer smakrikt bryggkaffe.
 
- ni köper in kaffet för 60 kr/förp och säljer för 120 kr/förp

Tips och råd när ni ska tjäna pengar till laget

Vi på Kirrat och klart vill att det ska vara lätt att tjäna pengar till lagkassan. När idrottslag säljer Kirrat och klarts produkter bidrar det till lättförtjänta pengar till cupen, träningslägret eller lagaktiviteten. Vi har många tips hur man mest effektivt kan sälja ljusen, till exempel kanske ni vill sälja ljusen vid ett föräldramöte eller på fikabordet när det är match? Det är även perfekt att ha ett litet lager med ljus hemma som gå-bort-present. 

Många säljer som mest genom att dela sin webbshop på facebook eller genom andra sociala kanaler, då når man väldigt många med bara några knapptryck. Att sälja till laget eller klubben ska vara lönsamt och roligt, jämför oss gärna med andra!

Därför ska ni sälja ljus och kaffe med oss

Det finns många fördelar med att välja att sälja ljus och kaffe med Kirrat och klart när ni vill tjäna extra pengar till laget och lagkassan. 

- Produkterna är av högsta kvalitet och har en hög efterfrågan över hela året
- Ni får alltid 50% i förtjänst
- Enkel hantering med egen webbshop och Mina sidor
- Fri frakt och fria returer (gäller ljus, ej returrätt på kaffe)
- Snabba leveranser
- 60 dagars betalningsvillkor (ni behöver aldrig lägga ut pengar)
- Tillgång till kundservice och support i världsklass 

Vi hjälper er från start till mål, allt för att ni ska lyckas! För mer information om Kirrat och Klart, våra produkter eller hur vi kan hjälpa er mot ert gemensamma mål, mejla eller ring oss gärna så hjälper vi er att hitta det bästa upplägget för just ert lag.

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

SNABBA LEVERANSER

Vi erbjuder alltid snabba leveranser, både ljus och kaffe lämnar alltid vårt lager senast dagen efter (vardagar) lagt beställning och leveranstiden är normalt sett ca 4-8 arbetsdagar.

Vanliga frågor och svar

FAQ - Exempel på vanliga frågor vår kundtjänst tar emot:

- Hur mycket pengar tjänar laget?
Ni tjänar alltid 50% till laget när ni säljer våra ljus, oavsett hur mycket eller lite ni säljer för. Säljer ni för 20.000 kr behåller ni alltså 10.000 kr. 

- Hur mycket säljer vi produkterna för?
Samtliga produkter köper ni in för 60 kr och säljer för 120 kr per förpackning.

- Hur startar vi försäljningen?
Börja gärna med att beställa ett gratis infopaket - helt utan förbindelser. Paketet innehåller all information ni behöver om hur det fungerar att sälja samt prov på våra fina ljus.

När ni bestämt er för att sälja ljus startar ni försäljningen genom att registrera gruppen här under Starta försäljning Det är enkelt och helt kostnadsfritt. Gruppen får säljkataloger hemskickat och direkt tillgång till en egen webbshop inklusive ett smidigt digitalt verktyg (Mina sidor) där ni administrerar försäljningen. 

- Hur hjälper Kirrat och Klart oss med försäljningen?
Här på kirratochklart.se hittar ni all info ni behöver för att komma igång med en försäljning - planera, beställ, ta del av säljtips och svar på vanliga frågor, budgetera och räkna ut förtjänsten. Ni kommer regelbundet få säljstöd från oss via mejl och ni kan ladda ner säljbilder och säljmaterial här på sajten. Våra engagerade och kunniga medarbetare finns också på plats alla vardagar för att hjälpa er via telefon, mejl eller livechat. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. 

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!