Lättsålda produkterAlltid 50 % i vinstFri frakt & fri returLättsålt - 50 % i vinst - Fri frakt & fri retur
Sälja med Gogrilla - en guide

Sälja med Gogrilla - en guide

Väldigt många barn och ungdomar väljer att ta hjälp av Gogrilla för att tjäna pengar för att finansiera klassresor, cuper och träningsläger. Men något många undrar är hur det går till, vad man tjänar och om det ens är lönt. Därför har vi skrivit en guide till er som undrar just det, för att underlätta ert beslut om vad ni bör sälja för att tjäna pengar till gruppen.

Vad är Gogrilla?

Gogrilla är ett stort företag som hjälper unga att tjäna pengar till sin klass, sitt lag eller sin förening, för att så många som möjligt ska kunna åka på de resor, cuper och utflykter som de vill. Genom Gogrilla kan ett lag, en klass eller en förening sälja olika typer av såser och tacokit för att tjäna ihop pengar på ett snabbt roligt och enkelt sätt, så att man på så sätt kan förverkliga sina drömmar. 

 

Gogrillas produkter

Att sälja Gogrillas produkter går väldigt smidigt och enkelt eftersom det är produkter som nästan alla vill ha. Man kan sälja tre saker, där alla 3 kostar 120 kronor styck. Man kan sälja grillsås, hotsås eller ett tacokit. Grillsåserna man kan sälja är några av Sveriges mest populära, helt naturliga och saknar helt E-ämnen. I grillsåskitet får man en original piri piri-sås, en med smak av vitlök och en med smak av citron. Varje kit innehåller tre flaskor som innehåller 100ml vardera. 

 
Deras hot sauces är utformade för att ge en riktigt intensiv upplevelse och är för den som vill ha en riktig smakupplevelse. Varje hot sauce-kit innehåller även dessa tre olika såser med 100ml vardera. I detta kit får man en Extreme hot sauce, en Jungle piri piri hot sauce och en Habanero hot sauce. 
 
Gogrillas tredje och sista produkt är deras tacokit som är utfromat för att ge dina tacos den perfekta touchen och för att verkligen tillfredsställa smaklökarna. Tacokitet innehåller tre produkter, 150 ml tacosalsa, 150ml tacomix och 100 ml tacosås. 
 
Dessa tre produkter går att beställa var för sig och är enkla och roliga att sälja. 
 
 

Hur mycket tjänar man om man säljer Gogrillas produkter

Varje produkt kostar kunden 120 kronor att köpa. Av de 120 kronorna tjänar du som försäljare 40 kronor. Säljer exempelvis alla elever i en skolklass på 30 personer 10 paket var, tjänar ni 12000 kronor. Om ni istället säljer 5 paket per person tjänar ni 6000 kronor. 

 

Hur går försäljningen till?

Att sälja med Gogrilla är väldigt enkelt och smidigt. Det finns faktiskt 3 olika sätt att sälja på vilket gör försäljningen mycket enkel. Ett av sätten är att sälja med sin egna webbshop, som är väldigt enkelt och smidigt. Det går till så att man får en egen länk till sin webbshop som man kan dela på sociala medier, på lagets webbplats eller via e-post till nära och kära. Då är det bara att förklara att du samlar ihop pengar till laget, klassen eller föreningen och säljer produkter som nästan alla behöver, så är det många som kommer vilja stötta er. på webbsidan kan du skriva din egna text om produkterna och varför du säljer och kunderna kan gå in själva och bläddra i Gogrillas sortiment, och sedan betala med det betalsätt som de tycker är bäst. 

 
Ett till sätt att sälja Gogrillas produkter är genom att sälja med en produktkatalog. Med den kan du gå runt till grannar och visa upp produkterna du säljer, förklara syftet med försäljningen och beskriva varför just de ska köpa produkterna. Detta sätt är väldigt enkelt, det enda du gör är att beställa en kostnadsfri produktkatalog, eller printa ut en hemma och sedan startar försäljningen. Ta med katalogen till grannar och vänner och visa upp produkterna. När du tagit emot beställningarna från kunderna beställer du dem från Gogrilla genom att gå in på deras webbplats eller genom att ringa dem. 
 
Tredje och sista sättet att sälja Gogrillas produkter på är att hålla dem i handen och sälja direkt till folk. Det här är ett bra sätt att sälja på om du vill knacka dörr, eller bara sälja till nära och kära. På det här sättet är det väldigt enkelt att visa vad kunden får. När du har tagit beställningarna är det bara att skicka in det på Gogrillas webbplats eller ringa in för att beställa. 
 
När du har fått leveransen från Gogrilla är det bara att gå ut och leverera och ta betalt från kunderna! 
 
 

Effektiva Säljtips

En effektiv metod för att starta en försäljning är att ta sig an dörrknackning. Genom att knacka på grannarnas dörrar, presentera ditt erbjudande och dela din önskan att spara pengar till exempelvis en resa med fotbollslaget eller klassen, kan försäljningsprocessen bli överraskande smidig. Många grannar är benägna att stödja dig om du tydligt förklarar ditt syfte. Dessutom underlättas försäljningen ytterligare om du har en produkt som är lättsåld.

För vissa kan emellertid idén att gå runt och knacka dörr vara utmanande. Det kan bero på bristande självförtroende, osäkerhet om vad som ska säljas eller helt enkelt en ovana vid denna typ av interaktion. För de som känner sig tveksamma och vill förbereda sig, är ett användbart tips att öva hemma framför en spegel. Genom att öva kan du finslipa ditt budskap och öka din självförtroende inför verkliga dörrknackningsögonblick.
För de som fortfarande känner sig obekväma med att knacka dörr finns det flera andra sätt att sälja på. Du kan exempelvis överväga att rikta in dig på att sälja till släkt och vänner, vilket ofta känns mer bekant och bekvämt. Alternativt kan du be dina föräldrar att marknadsföra produkten i deras jobbs personalrum med en liten informativ lapp om produkten och dess syfte. På detta sätt kan du få föräldrarnas kollegor att visa intresse och köpa.

 

Fördelar med Gogrilla

  • Gogrillas produkter är av hög kvalitet  och enkla att sälja
  • Gogrilla erbjuder endast svenska produkter utan e-ämnen, gluten och laktos. 
  • Gogrilla erbjuder olika sätt att sälja på vilket gör försäljningen effektivare. 
  • Gogrilla är ett stort och välkänt företag vilket gör försäljningen säker.

Nackdelar med Gogrilla

  • Hur mycket man tjänar är relativt lite jämfört med andra aktörer som säljer andra saker. Med Gogrilla går endast ⅓ av förtjänsten ned i er ficka. 
  • Fraktkostnader tillkommer om man säljer färre än 100 paket. 
 

Andra sätt att tjäna pengar på

Det finns flera alternativa sätt att generera intäkter för klassen eller laget. Många unga individer strävar efter att finansiera sina gemensamma mål, såsom klassresor eller deltagande i cuper och läger med laget. En populär metod är att samla in pantburkar eller erbjuda trädgårdstjänster för att samla in medel. För de som söker maximal avkastning är det en klok idé att överväga att sälja produkter som ljus eller kaffe genom Kirrat och Klart. Våra produkter, inklusive ljus och kaffe, är lätta att sälja, håller hög kvalitet och ger er alltid 50% av förtjänsten.

 

GRATIS INFOPAKET

Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

Tjäna pengar till klassen genom att sälja med Kirrat och Klart

Att sälja ljus eller kaffe från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna pengar till klassen. Vi erbjuder högsta förtjänsten på marknaden. Ni behåller alltid 50% av er försäljning i vinst till klasskassan. Ljus och kaffe är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Hög kvalitet skapar dessutom återkommande kunder. 

Det är helt riskfritt för klassen att tjäna pengar genom att sälja med Kirrat och Klart. Ni behöver aldrig lägga ut pengar, frakten är gratis och ni har full returrätt och gratis returfrakt på osålda ljus (kaffe omfattas ej av returrätten). Ni säljer enkelt med en egen webbshop och säljkataloger och/eller genom att sälja direkt "vid dörren". All hantering kring försäljningen sköter ni i vårt digitala verktyg Mina sidor som gör er administration smidig och enkel.

Vill du ha information om Kirrat och Klart och hur du kan tjäna pengar till klassen snabbt genom oss skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser. Paketet innehåller allt du behöver veta för att komma igång med en lyckad försäljning samt prov på våra exklusiva och lättsålda ljus.

VILL DU HA ETT gratis INFOPAKET? JA TACK!